Etter at filmen ”Den avskyelige snømannen fra det ytre rom” ble vist på TV, kom det kjapt inn flere meldinger til Andebyposten fra urolige Andebyboere som mener de har sett den gale film-snømannen her i byen vår.

Flere barn har fått ødelagt koselig vinterlek i møte med snø-desperadoen. Andebys snømann-forening er i harnisk. ”Dette er krise for bransjen vår. Ingen tør lenger stole på en snømann! Hvordan skal det nå gå med de andre uskyldige snømennene der ute? De går en ensom og trist skjebne i møte. Også snømenn trenger varme, og ikke bare en kald skulder!” Gulrot-bransjen raser også. ”Gulrot-salget har stagnert. Vintermånedene pleier å være høysesong for gulrøtter, alle skal ha gulrotneser til snømannen sin. Men nå er det altså plutselig slutt. Hva skal vi begynne å selge nå? Neper? Tror neppe det…” Andebyposten kondolerer.

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!