Andebyposten var på stedet og fikk en uttalelse fra rivalene:

Den stornebbete svensken har tidligere fryktet at det folkekjære men dog så plattfote Fjontug skal ruve øverst på pallen når søndagens 30km kvakkstart er unnagjort. Men etter den knepne seieren til den svenske ducklingen på sprinten sier han dog:

- Fjontug får det lite svårare nu om jag ska vara i så här dunig bra form. Men han er storkvackfavorit. Att han tog silver i duckreset viser at han är i riktig brusande form och at han pallar at stå nedanför mej, den störste av alla, på pallen.

- Jeg har ikke hørt den svenske nasjonalsangen så mye før i mesterskap fordi jeg har så mye dun i ørene, freser Fetter Fjontug.
- Og det regner jeg ikke med å gjøre i dette VM heller, avslutter han med et gapskratt.

Fetter innrømmer at Markmus var verdens beste sprinter på torsdag, siden han var bedre en Fetter selv. Men den ubeskjedne skikongen er skråsikker på at han er raskere enn det svenske fjærkreet resten av VM.
- Bare gi meg noen svisker og jeg blir sterk som en ørn, gurgler VM-håpet…før han humper av gårde.

Det var dessverre alt vi rakk å få med oss før Fjontug gikk i smørebua. Så nå gjenstår det bare å se hvem som vinner den store duellen på dagens 30 km jaktstart.

Hvem tror du vinner?

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!