Et stort inntog av kjendiser er på vei til i Andeby. Skvaldrebladet Le & Rør varsler om tidenes inntog av kjendiser til årets viktigste begivenhet, det majestetiske bryllupet mellom Dolly og Donald!!

Vorte Skalpell rapporterer direkte:
”Festen starter grandiost og de første gjestene er på vei opp den røde løperen! De første som ankommer er Prinsesse Bærta med den svevende dikterpoeten Ari Pen på armen. Tett etterfulgt av en artig fyr med bena trygt planet ned i de stilsprengende slagstøvlene. Det er jo Ego ”Trillo” Rolsen! Bak ham kan vi skimte hele Norges Stolt Jensenberg med kone. Den freidige forfatteren, humoristen og programlederen Stut Blærum kommer ikke alene. Han er endelig gjenforent med Stinn Skåler i gullprogrammet ”Snytt på Nytt”. Sannelig, der kommer Snobbinson-programlederen Grisker Falsk! Ingen fest uten våre store idrettshelter. Gid! Det er Fetter Fjontug og Mareritt Snørrgen.

Åh, jeg er henrykt! Her kommer det fornemt besøk fra utlandet! Selveste Han A. Fratana, gigastjernen Farris Pilten og den rablende gale Lady HaHa! O lykke, for en aften dette blir! Vi kommer tilbake senere i aften med sjokkerende avsløringer og vill sladder!

Hvem tror du kommer på festen?

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!