Instagram

Carmen Electra splitter naken i ny fotoserie

Den tidligere «Baywatch»-stjernen liker fortsatt å sjokkere. Se bildene.

<b>CARMEN ELECTRA:</b> Carmen Electra (46) stiller opp splitter naken for kjendisfotografen Eli Russell Linnetz. Det er samme fotograf som står bak flere av Kardashian-familiens mest kontroversielle bilder.
CARMEN ELECTRA: Carmen Electra (46) stiller opp splitter naken for kjendisfotografen Eli Russell Linnetz. Det er samme fotograf som står bak flere av Kardashian-familiens mest kontroversielle bilder. Foto: Getty Images
Sist oppdatert

Hun var drømmedama til mange på 1990-tallet og en av mange barmfagre skjønnheter som spilte badevakt i TV-serie klassikeren «Baywatch» på 1990-tallet. Men selv det begynner å bli en god stund siden Carmen Electra sist var hovedfokus i rampelyset, vet den nå 46 år gamle modellen og skuespilleren fortsatt hvordan hun skal fange oppmerksomheten til internett.

Nylig publiserte nemlig Electra en serie bilder på Instagram som overlater lite, om noe, til fantasien. Sensuren av bildene må sies tøye grensene for hva Instagram-eier Facebook tillater av nakenhet.

På bildene poserer Electra blant annet truseløs på en motorsykkel og splitter naken på et lilla teppe.

Bildene er tatt av mote og nakenfotograf Eli Russell Linnetz. Fotografen er mannen bak Kanye West nakne skoreklame, der han fikk en rekke kjente pornostjerner posere i rapperens sko, men uten en tråd på kroppen. Linnetz har også fotografert andre kjente fjes som Lady Gaga og julekortet til Kardashian-familien (!).

Electra på sin side er ikke ukjent med å posere naken. Som en rekke av sine tidligere «Baywatch»-kollegaer, har skuespilleren posert for Playboy en rekke ganger. Første gang var i 1996, før hun dukket opp igjen i 1997, 2000, 2004 og 2009.

Foruten å ha bygget seg opp en følgerskare på over 800.000 på sosiale medier, har Electra ikke lagt skuespillerkarrieren på hyllen. De siste årene har hun hatt mindre roller i serier som «Franklin Bash», rebooten av 1980-talls klassikeren «Beverly Hills 90210» og «Jane the Virgin», samt spilt i «moderne filmklassikere» som «Lap Dance» og «Book of Fire».

Denne saken ble første gang publisert 27/09 2018, og sist oppdatert 27/09 2018.

Les også