Kort sagt:

+ Masse krefter

+ 83 kapp

+ Solid bygget

+ lett å sikte med


- Litt stor og tung

Her er det god siktelinje og lett å få nøyaktige snitt. Avlesningene på fronten av basen og gradeskalaen er lette å lese av, men dybdeskalaen har produsenten valgt å ikke oversette fra tommer til millimeter. Vi trekker også noe får et dårlig avsug. Anlegget et stort og godt og basen virker solid. 

Maskinen er stor og ikke den letteste, men gir et solid inntrykk med skikkelige materialer.

Saga jobber helt uanstrengt uansett hva du prøver den på. Krefter i massevis. I tillegg var det ren utklassing da vi testet batterikapasitet. 83 kapp klarte saga før den ga seg.

Les hele saken

Brukervennlighet: 4

Faktorer vi legger vegt på her er: Vekt, grep, siktelinje til bladet, plassering av hendler og brytere, avlesning av skalaer, innstillinger i dybde og vinkel, nyttig ekstrautstyr, funksjon på visiret, bladbytte og funksjon på avsug

Kapasitet: 6

Faktorer vi legger vekt på her er: Motorstyrke og bruks og ladetid på batteri.

Byggekvalitet: 4

Faktorer vi legger vekt på her er: Kvalitet på base, innfestinger, stivhet i konstruksjonen, materialvalg og kvalitet på hendler og brytere, vekt og størrelse.

Spesifikasjoner

Produsent Milwaukee
Pris 4 987,50
Vekt (kg) 3.8
Turtall (o/min) 3500
Skjæredybde (mm) 54
Ladetid (min) 80
Se alle spesifikasjoner

Konklusjon

Litt stor og klumpete, men krefter og kapasitet i massevis. En skikkelig bulldoser.

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!