Her har du en drill som sitter svært godt i hånda. Den starter riktignok på et litt høyt på turtall, noe som gir litt dårlig kontroll. Ellers er har bryterne bra plassering. Drillen har et passe stort og godt grep. Gummi rundt hele. Maskinen har veldig god balanse, dette er en forlengelse av hånda.

Kapasitet

Kapasiteten på skruing er god, 80 millimeter skruer gikk rett inn. På boring hadde drillen rikelig med krefter, selv med 84 mm hullsag.

Når det gjelder brukstid klarte denne maskinen 34 hull før den ga seg.

Byggekvalitet

Kvaliteten er topp med gummi på nesten hele drillen. Den gir et solid inntrykk. Den er i tillegg svært motstandsdyktig mot fukt og støv.

Utstyr

Maskinen har bra lys og belteholder. Den har også batteriindikator, men den lyser kun vår det er tomt og da er det for sent.

Data:

Batterikapasitet 3,0 Ah

Ladetid 60 minutter

Hastighet ubelastet 70-400 / 200-1400 omdr./min

Maks. vrimoment 44,1 Nm

Vekt: 1,75 kg

Merknad: Her har Panasonic gjort en oppgradering av batteriet i løpet av testperioden. Fra 3,1 Ah til 3,3 Ah. Den nye betegnelsen på denne drilen er EY7940LR2S

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent Panasonic
Pris 3680

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!