Verktøyskrin kan noen aldri få nok av, og det er ingen grunn til å tenke tradisjonelt; mange damer skrur opp hyllene selv, så dette er et alternativ også til dem. Skrinet du ser på bilder over er fra Black & Decker, i 45 deler. Du får trekker med skralle og mykt håndtak, samt bitssett, for 98 kroner, blant annet hos Clas Ohlson.

Les også:

Stor test av batteridriller

Enkel, smart sko-oppbevaring

Hvem har ikke et hatforhold til sko som fyller gangen? Utfordringen for de fleste av oss ser å finne smarte oppbevaringsløsninger for alle skoene. Hos blant andre Pur norsk finner du denne enkle skohylla som ikke tar mye plass, fra Frost Produkter. Dette er norsk design som er enkel og tidløs. Kr 900.

Les også:

Forny gangen på lavbudsjett

Skinn varer evig

Skinn passer både i minimalistiske, klassiske og tradisjonelle hjem. Skinnfeller får du fra kr 500 og oppover, avhengig av størrelse, dyret, og hvor du kjøper det. Dette er fra Roar Pels , og er satt sammen til et herlig sengeteppe av flere saueskinnsfeller. Pris på forespørsel.

Skohylle fra Frost=

Skohylle fra Frost © Frost Produkt

Pledd laget av flere saueskinn.=

Pledd laget av flere saueskinn. © Roar Pels

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!