Smalt kjøkkenbord

Hvor finnes de?

Publisert Oppdatert

Jeg skal flytte inn i ny leilighet snart, og har et lite problem med kjøkkenbord. Kjøkkenet er ikke så bredt, noe som gjør at vi ikke kan ha et bord på 90 cm. Vi har Arne Jacobsens Syvern stoler, og vil gjerne ha et hvitt bord med stålbein. I alle fall noe som kan matche.

Har du tips til hvor jeg kan finne et bord som er 75 cm bredt?

Det er sant at det er vanskelig å finne et bord som er 75 cm bredt i det private markedet, men det finns en del i kontraktmarkedet, det vil se leverandører av restaurant- og hotellmøbler.

En annen løsning er å få laget en topplate i det formatet du ønsker deg og sette det på et understell. På den annen side - hvis du har plass til et bord som er 80/78 cm bredt, vil du ha mange bord å velge mellom, og du får bedre plass rundt bordet.

Et slikt bord er for eksempel Farniente Alto fra Tonelli, str. 150 x 80. Et enkelt og stilig bord med glassplate og krom understell. Exó møbelstudio i Oslo fører Tonelli. Desalto, som blant annet føres av Tannum Møbler, har også en del bord med bredde på 78 cm, blant annet Helsinki 488. Det måler 78 x 140/190 cm.

Begge bordene ville passe fint med stolene dine.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning