Mac BK-80

- Dette er bra, den kutter fint gjennom.

Foto: FOTO: Produsenten

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Kutter godt

+ Kan brukes til filetering

+ Meget anvennelig

- Skarp kant ved skaftet

Alle Macs kniver er håndslipte av profesjonelle smeder fra det berømte SEKI-området; Japans sverdsentrum. Kniven må håndvaskes og ble testet av Yong Zhang og Reni Winkelmann, hos Alex Sushi på Solli plass i Oslo. 

Knivblad

- Dette er bra, sterk og fin kniv som kutter godt gjennom.

Anvendelighet

- Hvis man er litt proff på kjøkkenet anbefaler jeg denne, sier Zhang. Den kan brukes til kjøtt, fisk, grønnsaker og filetering.

Grep

- Den er god å holde i, men man må være litt forsiktig så fingeren ikke glir og man kutter seg på høyden av knivbladet innerst under skaftet.

Design

- Den er fin, men ikke mer enn en firer.

Spesifikasjoner

Produsent MAC
Pris 945
Materiale Rustfritt stål.
Lengde Bladlengde 20cm.
Forhandlere:

Konklusjon

En god kniv for de som er litt mer avanserte på kjøkkenet.

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning