Gyngestol med lammeull

BARNEVENNLIG: Hos Pur Norsk har de også ting til barnerommet, som gyngesauen Aksel fra Valdres med ekte saueskinn. © FOTO: Produsentbilde

Netthandling har eksplodert de siste årene, og mange velger å gjøre unna shoppingen fra sin egen stue.

Mengden av nettbutikker og variasjonen på stil og tilbud har også økt, og stadig nye nettbutikker spretter frem.

Du kan finne nettbutikker som spesialiserer seg på den landlige stilen, eller de som tilbyr mer moderne interiør.

Det kan være litt av en utfordring å pløye seg gjennom alt som finnes.

Journalistene i Klikk Bolig har derfor laget en liste over det vi mener er de 9 beste nettbutikkene akkurat nå.

ER IKKE DIN FAVORITTBUTIKK PÅ LISTA? DEL DITT TIPS I KOMMENTARFELTET UNDER SAKEN.

Del

1. Purnorsk

Hos Pur Norsk har alle produktene en norsk forankring, enten det er i form av idé, design eller produksjon. Det er fint at noen tør å rendyrke det norske slik at vi blir oppmerksomme på at det finnes talentfulle folk også her til lands.

De selger både små og store gjenstander, du kan finne klassikere, og noen nyvinninger.

2. Euklides

Euklides.no er en bra nettbutikk fordi den viser de nyeste møblene som er et blikkfang i de internasjonale møbelmessene og bladene, men som du sjelden ser i de norske interiørbutikkene.

Tapet med tremotiver

NATURTRO: Scandinavian Surface spesialiserer seg på å utvikle mønstre for alle overflater. De jobber med tekstil, tapet, bygningsfasader og interiør. © FOTO: Produsentbilde

3. Scandinavian Surface

Scandinavian Surface er et knippe norske designere som har gjort suksess med orginal print, blant annet på tapeter. Her kan du sette sammen din helt personlige vegg med ulike tapetstykker som matcher.

4. Gro form

Det svenske firmaet Gro form lager noen vidunderlige ting til hagen, som gjør det vakkert ute uansett årstid. Gro form består av designerne Joanna Eriksson och Lars Gustavsson, som jobber fram produkter fra idé til produksjon.

5. Apple

Liker du tekniske dingser og duppeditter er apple.no den riktige nettbutikken for deg. Her finner du det beste stæsjet for et kult interiør.

6. Babazar

Babazar er en nettbutikk som selger varer fra flere spennende leverandører. Her finner du alt fra skandinavisk stil og dansk design, til fransk og landlig interiør. Variasjonen gjør at det er noe for enhver smak.

7. Lauritz

Lauritz.com er egentlig ingen butikk, men en nettauksjon med assorterte, kvalitetssikrede vintagegodbiter på ett brett. Ideelt for de av oss som ikke har tid eller talent til å finne frem til skattene for egen maskin.

Stol fra epla.no

STILIG STOL: En gammel kjøkkenstol har fått et nytt og grønt liv med en særegen tvist. Fra epla.no og selges også på vivoli.no © FOTO: Produsentbolig

8. Epla

Epla.no er en samling små butikker. Her kan alle som lager noe fint selge det, og man må jo bare elske variasjonen.

ER IKKE DIN FAVORITTBUTIKK PÅ LISTA? DEL DITT TIPS I KOMMENTARFELTET UNDER.

Les også:

Slik innreder du med inspirasjon fra naturen

Guide til de kuleste museumsbutikkene

Ti tips til vellykket innredning

Ukemenyen du må ha

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!