Elin Tvedt

SVINGTE SEG: Elin Tvedt måtte takke for seg etter to runder på dansegulvet i «Skal vi danse». © Foto: Morten Bendiksen

Elin Tvedt (35) fikk kun med seg to danser i årets «Skal vi danse» før hun ble sendt ut av konkurransen av TV-seerne. Men hun depper kanskje ikke altfor mye, for nå får skjønnheten bedre tid til familien - og sin splitter nye hytte. Elin og samboeren Torgeir Steinstø (38) har nemlig bygget en luksuriøs hytte i Vinje i Telemark, hvor de kan trekke seg tilbake og nyte stillheten.

- Ja, vi har fått hytte, og det er så kjekt!

- Det blir deres nye vinterparadis?

- Den er ikke ferdig bygget ennå, men jeg regner med at vi får begynt å bruke den fra påsken, så det blir topp. Vi gleder oss i hvert fall veldig til å kunne begynne å bruke den, smiler Elin.

I forbindelse med deltagelsen i «Skal vi danse» tok hun med samboer og datter og flyttet fra Ølen til Oslo.

- Jeg tror ikke det hadde vært så praktisk å pendle frem og tilbake til Ølen hver dag, sier hun lattermildt.

- Hva skjer fremover nå da?

- Vi er ganske fleksible på hvor vi bor, det avhenger litt av jobb og diverse ting. Nå har vi jo en hytte som ligger midt mellom østland og vestland, så det passer ganske greit egentlig.

Elin tok danse-exiten med et smil, men var ikke sikker på om det var gått helt opp for henne da hun møtte pressen etter sending.

- Det går utrolig fint, kanskje jeg først forstår det om noen timer. Men jeg har lært meg en standarddans og en latindans, og er mye flinkere til å danse nå enn da jeg begynte, fortalte hun.

IDYLLISK: Elins nye hytte er på hele 167 kvadratmeter. Selve tomten er på nærmere 600 kvadratmeter.

Elin Tvedt

IDYLLISK: Elins nye hytte er på hele 167 kvadratmeter. Selve tomten er på nærmere 600 kvadratmeter. © Foto: Lars Gautneb

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!