=

Messen Norsk hytteliv er landets største for hyttefolk. 20 000 interesserte pleier å besøke den. Arrangører er idébladet Hytteliv og Exporama .

På standen til Hytteliv har vi flere konkurranser, som du kan være med på. De som stemmer på beste forside, er med i trekningen av et flott bad. Vi har også innredet tre forskjellige hyttestuer i visningshyttene på Hellerudsletta. Ved å stemme på den du synes er finest, er du med i trekningen av møbler for 50 000 kroner.

På Norsk hytteliv 2009 kan du møte utstillere og eksperter innen alle mulige bransjer som leverer til hyttefolket. Den permanente hytteutstillingen på Hellerudsletta blir for anledningen utvidet med syv hytter, og denne byggeprosessen vil foregå under messen. Du som har planer om oppussing på hytta i sommer kan få tips og råd hos håndverkerne her.

Messen er åpen torsdag og fredag denne uka fra 12.00 til 20.00 og lørdag og søndag fra 11.00 til 18.00.

Det blir også hyttemesse i Trondheim Spektrum: 8. - 10. mai.

Mer informasjon om messene finner du her .

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!