Test: Minigriller

BEST: Den lille grillen Grillhink, også fra Sagaform, vant rom123s store test av minigriller.

Da rom123 skulle teste minigriller fikk testpanelet seg en overraskelse. Sagaforms kulegrill til 499 kroner tålte ikke varmen fra grillkullet.

Les også: Her er de beste luksusgrillene

Flasset av

- Malingen begynte å flasse av, og grillen ble svart rundt det ene beinet. I tillegg luktet det litt rart, sier en av deltakerne i testpanelet.

Etter testen fikk vi opplyst fra produsenten Sagaform at de kjente til feilen. Grillene vil heretter bli utstyrt med et fat nedi grillen hvor kullet skal ligge, for å forhindre at grillen blir skadet av varmen. Sagaforms Kettle Barbeque fikk, ikke overraskende, strykkarakter av testpanelet.

Les også: Dette må du prøve på grillen

Vinneren

Vinneren av den store grilltesten ble Grillhink, som også er fra Sagaform. Grillhinken ser ut som en liten bøtte, kommer i mange forskjellige farger og koster 299 kroner.

Grillen ble raskt varm, og holdt en jevn og god farge som ga den mest innbydende fargen på kjøkket, var testpanelets konklusjon på denne grillen.

Les hele testen av bærbare griller i det siste nummeret av rom123 som er i butikkene fra 22. juni!

Les også:

Disse grillene kan du ta med deg

Perfekt laks på grillen

Les mer på Klikk Bolig

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!