Bonytts interiørkurs 18.-19. april

Kjære kursdeltager

Vår kurshelg nærmer seg, og vi gleder oss til å kunne ønske deg velkommen til to innholdsrike dager i Bonytts lokaler.

Lær å sette sammen et harmonisk interiør. Her stylet av Tone Kroken for Bonytt.

Lær å sette sammen et harmonisk interiør. Her stylet av Tone Kroken for Bonytt. Foto: Yvonne Wilhelmsen

Publisert Oppdatert

Vi møtes i Egmonthuset, Nydalsveien 12 a, 0441 Oslo.

Vi starter kl. 10.00 lørdag 18. april, dørene er åpne fra kl. 09.45 for registrering.

  •  For at du skal få mest mulig ut av kurset, vil at du på forhånd tenker ut et rom hjemme hos deg selv eller noen du kjenner. Gjennom kunnskap og praktiske oppgaver får du mulighet til å lage en plan for dette. Ta gjerne mål av rommet og lag en grov skisse. Flott om du også supplerer med noen bilder av rommet du vil pusse opp.
  • Dersom du har mulighet, anbefaler vi deg å ta med pc eller nettbrett. Det kan bli nyttig i de praktiske oppgavene/gruppearbeidene. Du får tilgang til vårt gjestenett.
  • Vi har opprettet en Facebook-gruppe slik at dere kan ha mulighet til å holde kontakten og diskutere interiørprosjekter og – ideer med hverandre også etter kurset. Den heter Bonytts interiørkurs 18.–19. april 2015, og er en lukket gruppe bare for dere kursdeltagere. Søk den opp, eller send en e-post til Bonytt om at du ønsker tilgang. (Dersom du ikke har Facebook-konto, oppretter du dette først). Du behøver ikke poste noe i gruppen for å få være med i den, du kan også bare følge med på andres poster. Kursleder har ikke mulighet til å delta i gruppen.
  • Tips allerede nå: Pinterest er et nyttig og inspirerende nettsted der du kan opprette mapper for samling av bilder til ulike moodboards. Du kan enkelt opprettet konto ved å bruke din Facebook-login. Gjør deg gjerne kjent med hvordan Pinterest virker og hvordan du lager nye tavler før kurshelgen. Det kan være et nyttig verktøy både på kurset og etterpå.

 

Med hilsen Adele Kløve og Kriss Daatland

e-post: [email protected]

Klikk på denne linken for å få vite mer om kurset!

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning