Oppussing

Jannecke flyttet kjøkkenet inn i stuen. Vi fulgte ferden fra A til Å

Da behovet for flere soverom meldte seg, flyttet Jannecke Weeden likesågodt kjøkkenet inn i stuen. Slik slapp hun å flytte fra leiligheten hun har bodd i siden 2004.

Jannecke Weeden er ikke redd for å kaste seg inn på spennende prosjekter, men kjøkkenoppussingen er den størte oppussingen hun har gjennomført.
Jannecke Weeden er ikke redd for å kaste seg inn på spennende prosjekter, men kjøkkenoppussingen er den størte oppussingen hun har gjennomført. Foto: Filippa Tredal
Publisert

Noen av oss gyver løs på prosjekter som andre kvier seg for å sette i gang med.

La oss slå fast først som sist at Jannecke Weeden hører til den mer fryktløse førstekategorien – for det å flytte kjøkkenet til et annet rom i boligen er ikke gjort i en håndvending.

Og særlig ikke når det nye rommet verken har vann eller avløp fra før. Da gjelder det å ha en god plan, gode hjelpere og ikke minst – godt med pågangsmot!

For Jannecke, kjent for mange som programleder i radio og TV, var hele prosjektet motivert av ønsket om å gi barna hvert sitt rom, uten å måtte flytte fra Frognerleiligheten som har vært familiens hjem siden 2004.

Vi fulgte prosessen fra A til Å, og filmet alt. For hva skjer når noen som skulle hente det gamle kjøkkenet ikke dukker opp, og man er av typen som klikker når alt flyter? Og får Jannecke gjennomført tingene hun har "finni på sjæl"?

Har du lyst til å følge Janneckes kjøkkenreise fra planlegging til ferdig resultat? Klikk her.

I leiligheten er det høyt under taket og store vinduer fyller boligen med nydelig dagslys. Veggene er malt i Soothing Beige, spisebordet er fra Ferm Living og stolene er Hans Wegners CH24, også kjent som Y-stolen. Lampene over kjøkkenbenken er modell 4006 fra Hadeland Glassverk. Det store speilet er fra Ikea og har fått et malingstrøk av Jannecke.
I leiligheten er det høyt under taket og store vinduer fyller boligen med nydelig dagslys. Veggene er malt i Soothing Beige, spisebordet er fra Ferm Living og stolene er Hans Wegners CH24, også kjent som Y-stolen. Lampene over kjøkkenbenken er modell 4006 fra Hadeland Glassverk. Det store speilet er fra Ikea og har fått et malingstrøk av Jannecke. Foto: Filippa Tredal

Denne saken ble første gang publisert 21/04 2023.

Les også