Endelig kommer et nytt BoligDrøm, fylt av herlig sommeridyll.

Bli med hjem til finalist i Norges Drømmebolig 2012, Maria Rasmussen. Hennes skjønne, svale drømmehjem er perfekt nostalgisk og proppet med gode ideer.

Vi har også et romantisk sommerhjem på Holmestrand, et deilig hjem i Polen med skikkelig english cottage-følelse, samt verdens herligste vinterhage i England. Sist, men ikke minst, vi har besøkt et tradisjonelt Hvaler-hjem. En hvit sveitser med klassisk enkelhet og fullstendig ro.

Vi har også besøkt noen fantastiske hager, og byr på enkel sommermat. Forslag til hva du skal gjøre med bæravlingen i hagen, enkle grilloppskrifter du kan ta med på stranden (eller lage hjemme) og himmelske kaker. Vi elsker kaker!

Hvis du er lei av å slappe av, lei av hage og sommer (selv om det fine været kommer først nå), har vi litt for deg også. Bladet er proppet med inspirasjon til små prosjekter som passer i sommer varmen. Eller kanskje du heller vil slappe av inne, med litt spa på badet? Eller fikse opp i hagestuen /lysthuset? Eller ta deg en shoppingrunde og kjøpe nye puter?

Uansett hva du velger, ønsker vi deg en fortsatt god sommer!

Mia Rasmussen

VINNERLYKKE: Mia Rasmussen og hennes lyse, deilige sommerhjem var blant finalistene i årets Norges DrømmeBolig-konkurranse. © FOTO: BoligDrøm

Hvaler

SOMMERIDYLL: Drømmen er å bo på Hvaler, med utsikt til havet og evigheten. © FOTO: BoligDrøm

Livs hage

KANSKJE NÅ? Vi har alle drømt om deilig sommervær, så vi kan sitte litt skyggefullt i hagen og nyte livet, slik som Liv. © FOTO: BoligDrøm

kakefest i hagen

ALLTID KAKETID: Det finnes ingen anledning for liten til å bake en kake. Her finner du enkle og kompliserte oppskrifter, med det til felles at alle er deilige. © FOTO: BoligDrøm

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!