Bodum Bistro Kokkekniv

- Den er alt for lett og balansen er feil.

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Ingen spesielle.

- Ubalansert

- Kutter ikke gjennom

- Designet ser billig ut

- For kort knivblad

- Lite anvendelig

Denne kokkekniven har et keramisk knivblad laget av et hardt og syreresistent materiale som skal holde kniven skarp lenge, men dersom du får et brudd i eggen kan den ikke repareres. Kniven bør håndvaskes og ble testet av Yong Zhang og Reni Winkelmann, hos Alex Sushi på Sollo plass i Oslo. 

Knivblad

- Den kutter ikke helt gjennom, se på denne paprikaen - alle bitene henger sammen nederst.

Anvendelighet

- Bladet er for kort for kjøtt, skjærer greit gjennom fisk og er helt ok til grønnsaker.

Grep

- Dette var ikke bra, den er alt for lett og balansen er feil.

Design

- Den ser billig ut, også er det jo ingen tvil om at den heter Bodum. Navnet dekker hele skaftet.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning