Denne gjør det helt middels på rengjøringen. Støvsugeren legger igjen en del smuler og sliter særlig med å få med seg alt i hjørnene. Til tross for den firkantede fronten. Den klarer å komme seg rundt på langhårede gulvtepper men med noe problemer. Endte opp med å spise en solid mengde av det langhårede ullteppet. Den brukte ca. 15 minutter på testrommet.

Smart vegg

Systematisk fremgangsmåte. Fin ordning med en virtuell vegg i form av en liten list på 4,5 meter du kan rulle ut over gulvet. Da holder den seg innenfor den. Den kommer seg greit inn under lave møbler, men på grunn av forhøyningen på toppen kan den sette seg fast. Ellers tar den seg greit tilbake til laderen når den er ferdig.

Lett å bruke

Svært fjollete betjening i Asiatisk stil. Med tekster og lyder, men hurtigguiden gjør at du kommer raskt i gang. Batteriet er ferdig installert. Trykk på start, og du er i gang.

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent
Pris 3990

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!