www.marionhearts.com

1 Bloggen handler om alt jeg liker og er interessert i, alt jeg "hjerter" - foto, interiør, matlaging og baking, reise, vesker og sko, katten min og hverdagslivet.

2 I mitt egen hjem foretrekker jeg mye hvitt med innslag av farger og kitschy elementer. Jeg vet ikke om det er noe navn for det, kanskje "skandinavisk møter kitsch". Jeg liker å blande Ikea med design og vintage funn fra Ebay og bruktbutikker. Jeg har en stor svakhet for skandinavisk design generelt, og jeg har lange ønsker meg Arne Jacobsens Syver-stoler.

3 Jeg hadde elsket å bo i et gammelt viktoriansk hus nord i New York eller San Francisco, eller i en typisk rød, svensk stuga. Det kommer an på hvor jeg bor, men ønsket om å kunne renovere en gammel bygning kommer alltid tilbake. Jeg har lyst på store vinduer som gir masse lys, gamle tregulv, gamle dører, tak med stukkatur og generelt masse plass. Dessuten hadde jeg elsket å bo ved sjøen.

4 Jeg blogger for å dele mine inspirerende funn med likesinnede, for å kommunisere med andre, for å inspirere andre og for å selv bli inspirert.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!