Kort sagt:

+ Enkel i bruk


- Svakt resultat

- Dårlig rekkevidde

Vindusvaskeren fra Vorwerk har en litt annen oppbygning enn de andre produktene i testen. Den væter og tørker samtidig, og skal ifølge instruksene kunne gjøre rent med bare en bevegelse.

Det var litt vanskeligere i praksis. Man fyller nemlig en beholder med vaskemiddel, som settes inni vaskeren. Dette tyter ut gjennom kluten, litt for fort.

- Det er irriterende at det renner vann ut av den når man setter den fra seg. Om det er fra den våte moppen eller fra tanken er jeg faktisk usikker på, påpeker en tester.

I og med at den er nokså tung og skal holder i et håndtak midt på er det temmelig begrenset rekkevidde på vaskeren, noe som er irriterende hvis man for eksempel har høye vinduer.

- Den etterlater merker og man får ikke vasket nederste del av vinduet, sier eksperttester Hans Erik Hauge.

Les hele saken

Brukervennlighet: 2

Enkelt: fyll vann/vaskemiddel, sett på moppen og trykk på knappen. Men den er vanskelig å bruke i hjørner og umulig i bunnen av vinduet (hvis man har karm). I tillegg renner det vann ut, som er irriterende.

Design: 3

Gir kvalitetsfølelse. Grei nok å holde i, men kanskje noe stor. Det er altfor mye maskin i forhold til resultatet den gir. Veldig begrenset rekkevidde da den må holdes midt på.

Resultat: 2

Vasker store flater veldig bra, ganske enkelt å unngå striper, mener en tester. Men i toppen, i hjørnene og i bunnen blir det merker om man ikke går over med tørr klut til slutt. Eksperttester Han Erik Hauge mener derimot at det blir merker etter bruk.

Spesifikasjoner

Produsent Vorwerk
Pris 2 490,00

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!