Fengselshotell i Tyskland:

Frister en natt bak lås og slå?

I Tyskland kan du overnatte på nye Alcatraz fengselshotell.

Publisert Oppdatert

Å tilbringe en natt i fengsel er trolig noe de færreste kunne tenke seg. Men på nye Alcatraz Hotell i byen Kaiserslautern i Tyskland er en natt bak gitteret både normalt og populært. Hotellet er nemlig et gammelt fengsel og gir nå overnattingsgjestene mulighet til å få en følelse av hvordan en natt på celle vil være. Hotellet har beholdt barrikadene for å bevare fengselsstemningen og for å gjøre oppholdet til noe ekstraordinært. For de som ikke kunne tenke seg en natt bak gitteret tilbys det også "vanlige" rom på Alcatraz.

På det moderne hotellet kan du sove i fengselspyjamas, og til frokost kan du få servert en enkel fengselsfrokost bestående av pumpernikkelbrød med syltetøy og en enkel kopp kaffe. Riktignok har hotellet både kunst på veggene og det er mulighet for å ta en drink i baren.

Fengselshotelltrenden har blomstret opp flere steder i verden. I Boston i Massachusetts har et fengsel nylig blitt renovert til luksushotellet The Liberty Hotel. Her har gründere investert 150 millioner dollar - nær 800 millioner kroner.

Bestill rom eller celle på Alcatras hotell her>>

Les mer om The Liberty hotell her>>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning