Ny podcast

Podcastnyhet: Kokkeprat

Første episode: Kjøttfornemmende Vegetar

TO ERFARNE KOKKER: Tom Victor Gausdal og Jan Robin Ektvedt.
TO ERFARNE KOKKER: Tom Victor Gausdal og Jan Robin Ektvedt. Foto: Egmont People
Sist oppdatert
MÅ IKKE VÆRE KJEDELIG: Vegetarmat trenger absolutt ikke være kjedelig. Har du for eksempel smakt halloumiburger med guacemole
MÅ IKKE VÆRE KJEDELIG: Vegetarmat trenger absolutt ikke være kjedelig. Har du for eksempel smakt halloumiburger med guacemole Foto: Unsplash

Kokkene Tom Victor Gausdal og Jan Robin Ektvedt er gutta bak den splitter nye podcasten "Kokkeprat" produsert av Egmont People. Dette er podcasten som skal gjøre deg litt bedre på kjøkkenet!

Det vil være ulike temaer i hver episode, med fokus på hvordan du unngår å gjøre de typiske feilene på kjøkkenet. Sammen gir gutta deg enkle tips, gode historier og mye humor. Dette er ekte matglede, rett i øret!

Hvorfor vegetar?

I løpet av de 6 siste årene har antall veganere økt med hele 80%. En av fem under 30 år spiser vegetarisk tre dager i uken eller mer! Norge står midt i en vegetarrevolusjon hvor nordmenn er mer positive til å minske kjøttforbruket enn noen gang tidligere. Å spise vegetarisk er ikke lengre et personlig valg. Det handler om noe større, mye større. Det handler om å redde jorda. Om å være sitt ansvar bevist, ansvaret vi har for egen helse, for planeten vi lever på, for dyrene rundt oss, for alt naturen gir oss- for uten alt dette, hva er vi egentlig da?

Kokkeprat forklarer vegetarmat

I første episode tar duoen for seg det de har valgt å kalle "vegetarrevolusjonen". Kokkeprat lærer deg sine beste tips og triks til hvordan du kan gjøre din hverdag grønnere.
Hvordan lager man god vegetarmat? Hva er umami? Hvordan sette sammen et fullverdig vegetarisk måltid- og hva er egentlig greia med karamelisering?

Det er mange myter ute og går når det kommer til vegetarmat. Blir man ordentlig mett? Får man i seg nok protein? Kan man bygge muskler på et vegetarisk kosthold? Må man spise bønner og linser? Kokkeprat setter opp alternativer til en vegetarisk tallerken for deg!

Lytt og lær

Mat er kos, smak, opplevelse og samvær. Men mat er også viktig! Viktigere enn noen gang faktisk.
Vær den som tørr å utfordre. Vær åpen, uredd og nytenkende. For deg selv, og for planeten.
Kokkeprat hjelper deg å ta ditt første steg i riktig retning. Her vil du garantert lære noe nytt!


Lytt her! Ny episode hver uke.


Podcast av Egmont People
Podcast av Egmont People Foto: Egmont People

















Denne saken ble første gang publisert 13/02 2020, og sist oppdatert 25/02 2020.

Les også