fire tips mot tørre hender

Slik tar du vare på tørre hender

Vi desinfiserer og vasker oss mer enn noen gang- men hva gjør dette egentlig med huden på hendene våre? Neutral gir deg sine beste tips for å ta vare på hendene:

HÅNDHYGIENE FOR HELE FAMILIEN: Rene og pene hender er viktig for å stoppe spredning av virus og bakterier, men hendene i seg selv trenger også pleie og omsorg!
HÅNDHYGIENE FOR HELE FAMILIEN: Rene og pene hender er viktig for å stoppe spredning av virus og bakterier, men hendene i seg selv trenger også pleie og omsorg! Foto: Neutral.no
Sist oppdatert

1.

EKSTRA TØRR HUD: Neutral Intensive Repair Cream gir huden rikelig med omsorg, fuktighet og beskyttelse.
EKSTRA TØRR HUD: Neutral Intensive Repair Cream gir huden rikelig med omsorg, fuktighet og beskyttelse. Foto: Neutral.no

Tørre hender ødelegger hudens motstandskraft og gjør det lettere for bakterier, virus og smitte å sette seg på hendene dine. En god håndkrem er derfor alfa omega. Neutral Intensive Repair Cream for ekstra tørr hud er en intensiv fuktighetskrem for hud som trenger rikelig med omsorg, fuktighet og beskyttelse. Denne kremen hjelper også tørr eller sprukken hud med å reparere seg selv. Et viktig produkt å ta med i din daglige hudpleierutine.

2.

Har du noen gang tenkt på hvor mye hendene dine utsettes for i løpet av en dag? Hyppig håndvask, varmt vann, hånddesinfeksjon og direkte kontakt med andre mennesker, vaskemidler og diverse hverdagsartikler, er alle faktorer som kan føre til tørre hender.

Neutrals beste tips for å ta vare på hendene dine er derfor å inkludere milde kvalitetsprodukter i hverdagen. Neutrals produkter inneholder hverken parfyme eller fargestoffer og er utviklet i samarbeid med eksperter. Stå frem som et godt forbilde og ta ansvar, både i hjemmet, på jobb og i hverdagen generelt. Husk at rene, friske og motstandsdyktige hender kan bidra til å ikke spre virus videre.

3.

Atopikere er mer utsatt for å utvikle eksem enn andre. Opplever du ekstra sår, tørr eller irritert hud på hendene anbefaler Neutral håndkremer og såper med en pH-verdi så tett opp til hudens egen pH som mulig (mellom 4,5 og 5,5). Neutrals produkter er utviklet for sensitiv hud og hjelper til en livsstil uten hudallergier.

Lær mer om Neutrals produkter her!

4.

Lær også barna god håndhygiene! Forskning viser at opplæring i smittevern i barnehager og barneskoler fører til mindre forekomst av smitte og redusert sykefravær. Bakterier og virus kan sette seg i rifter, sår og tørre barnehender, altså noe som kan bære smitte ut. Gode, forebyggende vaner bør derfor integreres tidlig! Et godt tips er å alltid ha med seg desinfeksjon og håndkrem i vesken, både til deg selv og barna. Ta vare på hendene dine, du trenger dem for å ta vare på de rundt deg.

Lykke til!

Denne saken ble første gang publisert 20/06 2020, og sist oppdatert 03/07 2020.

Les også