nYHET FRA FOODORA

Dagligvarer, blomster og bøker levert på døren - på kun 30 min!

Nå leverer foodora mye mer enn bare deilig restaurantmat.

NYE EVENTYR: Foodora tilbyr nå mye mer enn bare deilig restaurantmat.
NYE EVENTYR: Foodora tilbyr nå mye mer enn bare deilig restaurantmat. Foto: foodora
Sist oppdatert

Sykkelbudene med store rosa sekker på ryggen har blitt et vanlig syn for de fleste av oss! foodora vet å gjøre det både godt og enkelt for oss, etter de ekstra lange dagene og når tiden ikke alltid strekker til.

For å gjøre din hverdag enklere

Ikke bare kan vi få favorittmaten vår levert rett på døra, nå har de utvidet plattformen enda litt til. Du finner alt fra dagligvarer og blomster, til klær, bøker og frisørprodukter på foodora. Og best av alt? Du har det hjemme hos deg på null komma niks! Så når du har glemt jubileumet med kjæresten er blomstene på dørmatten din om få strakser. Og de gangene du er fysen på smågodt - ja, da er godtebitene på bordet hos deg om 30 små minutter. Enkelt, greit og veldig digg!

– Nå gir vi kundene våre muligheten til å bestille forskjellige typer varer gjennom plattformen vår, og få de levert hjem på under en halvtime, sier Managing Director for foodora Norge, Elisabeth Myhre.

På foodora vil du kunne bestille dagligvarer fra Joker, deilige velværeprodukter fra L’Occitane, smågodt fra Smågodteriet og de vakreste blomstene fra Floriss – rett på døra. Nå blir det null stress å få hverdagen til å gå rundt; enten du vil slappe av, overraske, nyte eller rett og slett bare spare tid mellom slagene.

Se hele utvalget på foodora.no

5 favoritter fra foodora

  • Ingenting slår det å stå midt i middagslagingen, for så å oppdage at du mangler noen av de aller viktigste ingrediensene... Vi har aller vært der, og det er like kjipt hver eneste gang. Fremover er det godt å vite at du via foodora kan klikke ingrediensene hjem fra Joker og fortsette matlagingen som planlagt.
  • Alle elsker vel produktene fra L’Occitane, og nå kan du få bestselgerne levert direkte hjem til deg. Her finner du også flotte gavepakker og små produkter som for eksempel håndkrem - den perfekte vertinnegave!
  • Flotte blomster faller i smak hos de fleste, og en nydelig bukett er den perfekte måten å gi noen oppmerksomhet på - enten deg selv eller noen du er glad i. Visste du at Floriss også har deilig konfekt? Gå inn i appen, finn din favorittbukett og få det levert direkte hjem til deg.
  • Hos DARK Department finner du noe for en hver smak! Mangler du bursdagsgave eller en liten oppmerksomhet til kjæreste, søster, mamma eller venninne? Få fine armbånd, klassiske kortholdere og trendy hårklyper levert på døren.
  • Har du fått med deg at foodora tilbyr godsaker fra Sebastien Bruno? Vi garanterer at disse faller i smak! Bestill lekre makroner og konfekt, del gjerne med noen du er glad i ;)

Les mer om produktene her.

Ønsker å farge landet rosa

foodora begynte med et utvalg butikker i Oslo før sommeren. Målet er at flere steder i landet skal få dette tilbudet, og en plattform med butikker på størrelse med utvalget av restauranter som finnes på foodora i dag.

Overraskelse: Hva med å sende en nydelig blomsterbukett på døren til noen du er glad i?
Overraskelse: Hva med å sende en nydelig blomsterbukett på døren til noen du er glad i? Foto: foodora

– Vi er åpne for alle muligheter rundt hvilken type butikker vi skal tilby varer fra. Det kan være bokhandel, kiosk eller kostymebutikker. Du vil kunne handle på dine egne vilkår med skreddersydd utvalg og rask levering, utdyper Myhre.

En skikkelig gladnyhet for deg som alltid er sent ute når det kommer til planlegging eller som liker å glede de rundt deg (eller deg selv!) med overraskelser. Snakk om lifehack.

Bestselgende bøker

En av partnerne som var med fra start er Strawberry Publishing, forlaget bak mange bestselgende bøker de siste årene. Så når du ligger på sofaen den kalde høstkvelden og gjerne skulle hatt en god bok i hendene, da er det godt å vite at foodora kan bringe den rett hjem til deg.

– Bøker til folket! Det føltes ut som en drøm å kunne tilby rykende ferske bøker på 30 minutter i Oslo, sier forlegger Jonas Forsang.

Så neste gang du vil overraske, roe ned, finne en rask løsning eller rett og slett overlate handlingen til noen andre - da vet du at foodora alltid stiller opp.

Se hele utvalget på foodora.no

Denne saken ble første gang publisert 22/09 2020, og sist oppdatert 23/09 2020.

Les også