Abonner på Alt om fiske 

Som eneste fiskemagasin gir vi deg de beste tipsene, guider deg til de beste fiskeplassene, og viser deg de mest effektive teknikkene.

Tilbud til deg

Lars Tore Lien

Gullabonnement Alt om Fiske

Nå kan du abonnere på Alt om Fiske og samtidig være forsikret. Med Gullabonnement får du 10 utgaver av Alt om Fiske og en omfattende utstyrsforsikring. Se fulle vilkår vedrørende begrensninger.

Alt om Fiskecup 2016

Her er følger oppdaterte resultatlister i AOF-cupen i de tre klassene i årets Alt om Fiskecup 2016: saltvann, ferskvann og junior. Listene oppdateres kontinuerlig. Ti på topp for hver art – og for hver klasse – publiseres på trykk i magasinet, sammen med innsendte bilder og små fangstrapporter. Innmelding gjøres kontinuerlig. Skitt fiske!

Lanseringstilbud!

Få tilgang til alle dine favorittblader digitalt!

Prøv Flipp gratis i 30 dager

Fra arkivet

Chris Appleby

DE OFFISIELLE NORSKE SPORTSFISKEREKORDENE

Lurer du på om storfisken du nettopp har fått kanskje er ny norgesrekord? Her finner du de offisielle norske sportsfiskerekordene og alt du trenger å vite for å registrere en rekordfisk.

Krister Ottesen

Alt om Fiskes storfiskkart

Her finner du storfiskkartet vårt, som er et nyttig hjelpemiddel for deg som planlegger en fisketur.

Thor Olav Moen

Sjekk lakseguiden

Laksesongen er i gang for alvor og ferien nærmer seg. Full oversikt over laksefiskets hvem, hva, hvor og hvordan er kun ett par klikk unna.

Ny cup for predatorfiskere

Ta så mange store og pene gjedder og abborer som mulig, meld dem inn og bli med i Alt om Fiskes og Skitt Fiskes store Predatorcup!

Linda Pedersen