Vixen Blog Awards skifter navn

Det er slutt for Vixen Blog Awards.

Foto: Heiko Junge (NTB scanpix)
Publisert

«Vixen Blog Awards skifter navn til Vixen Influencer Awards. Navneskiftet gjelder med umiddelbart virkning, og vil omfatte hele det tidligere Vixen Blog Awards-universet» skriver Vixen i en pressemelding fredag morgen. 

-  Siden vi startet opp prisutdelingen i 2011 har vi fulgt bloggosfæren tett, og hvert år gjort grep for å tilpasse oss markedsutviklingen. Det være seg i form av nye kategorier eller også en styrket fagjury med nye kriterier, og ikke minst kanaluavhengigheten som vi innførte i fjor. I år går vi all inn, og endrer hele navnet, sier Vixen-redaktør Ida Elise Einarsdóttir. 

Vixen Blog Awards er en årlig prisutdeling for bloggere og influencere som blir sett på som den aller viktigste av sitt slag. Den foregår i regi av magasinet Vixen og Chili Publications, og har funnet sted siden 2011.

-  Det er ikke lenger kun via blogging det influeres. Interaksjonen med publikum er i dag på tvers av flere kanaler, og da blir det meningsløst å holde fast ved bloggbegrepet. I mangel av et godt norsk ord har vi valgt VIXEN Influencer Awards som det nye navnet. Det føler vi er dekkende, og vi gleder oss til nå til å kåre Norges fremste influencere i året som har gått, fortsetter redaktøren. 

Samtidig som at navnebyttet ble annonsert, åpnes også nominasjonen for dette årets prisutdeling. 

I år består fagjuryen av Vixen-redaktør Ida Elise Einarsdóttir, Hans-Petter Nygård Hansen, kommunikasjonsrådgiver og foredragsholder, tekstdoktor, kurstuvikler og foredragsholder Christine Calvert og programredaktør i P3, Camilla Bjørn. 

Les også: Anna Rasmussen etter Vixen Blog Awards: - Jeg er så skuffet, men mest sint

Og denne: Dette er semifinalistene i VIXEN Blog Awards 2015

Denne saken ble første gang publisert 20/10 2017.

Les også