TV 2-programleder Katarina Flatland har forlovet seg

Ble fridd til på kjærlighetstur til New York.

FORLOVET: TV2-programleder Katarina Flatland har forlovet seg med kjæresten Harald Dobloug. Frieriet skal ha skjedd på en ferietur i New York.
FORLOVET: TV2-programleder Katarina Flatland har forlovet seg med kjæresten Harald Dobloug. Frieriet skal ha skjedd på en ferietur i New York. Foto: Thomas Winje Øijord (NTB scanpix)
Publisert

(SIDE2): «Jakten på kjærligheten»-programleder Katarina Flatland (26) og legekjæresten Harald Dobloug (27) har forlovet seg.

Foto: (Skjermdump/Snapchat)

Frieriet skal ha skjedd under en ferietur til New York. Ifølge VG, skal den populære programlederen ha valgte å dele den hyggelige nyheten på den sosiale medietjenesten Snapchat.

Flatland sendte ut et bilde av seg selv sittende ved frokostbordet med en forlovelsesring på fingeren. Bildet har teksten «Også skjedde dette!!!!!!!!».

Flatland har også delt et bilde av seg selv på Instagram.

Programlederen og kjæresten har vært sammen i over fire år og bor sammen i Oslo. Flatland er datter av den norske TV-legenden Hallvard Flatland. Hun startet sin egen programkarriere i 2008 i ungdomsprogrammet «Waschera». Etter den tid har hun ledet «Sønner av Norge», «Sommertid» og «God sommer Norge». 26-åringen har også deltatt i «Skal vi danse».

Denne saken ble første gang publisert 18/04 2016.

Les også