Kongelig

Vet han at datteren er gravid?

Kensington Palace nekter å kommentere om Thomas Markle (73) er orientert.

THOMAS MARKLE: Faren til Meghan har hatt litt for tett kontakt med presse og paparazzier etter bryllupet. Bildet til høyre: Meghan og Harry viser frem babymagen for første gang.
THOMAS MARKLE: Faren til Meghan har hatt litt for tett kontakt med presse og paparazzier etter bryllupet. Bildet til høyre: Meghan og Harry viser frem babymagen for første gang. Foto: T.V: Splash News T.H: Getty Images
Sist oppdatert

Det er spennende tider for britene om dagen. Den 15.oktober annonserte Kensington Palace at Meghan (37) og Harry (34) er i lykkelige omstendigheter. Twitter og Instagram koker av varme og kjærlige hilsninger til paret som for tiden er på sin første større tur sammen i Australia.

Mens Meghans mor, Doria Ragland (62), har uttalt via Kensington Palace at «hun er så glad for å bli bestemor og gleder seg til å ønske sitt første barnebarn velkommen til verden», hersker det fremdeles usikkerhet rundt den kommende bestefaren, Thomas Markle, skriver Cosmopolitan.

Kensington Palace nekter å kommentere kontakten med Thomas Markle, og om han i det hele tatt er orientert om at han skal bli bestefar, skriver en enda mer konkret Rebecca English, kongereporter for Daily Mail på Twitter.

Som det har blitt skrevet en del om før, har det jo vært en del trøbbel mellom Meghan og faren etter bryllupet. Det har vel mest å gjøre med Thomas Markles nære kontakt med presse og paparazzifotografer. Forhåpentligvis vil dette gå seg til nå som Meghan er gravid.

Denne saken ble første gang publisert 16/10 2018, og sist oppdatert 16/10 2018.

Les også