Therese ga bort Bruce Springsteen-billett til ensom mann

- Han ble overlykkelig, sier hun.

Foto: Scanpix.
Publisert

(SIDE2):«Utenfor Ullevi på vei inn til Bruce. Hadde en billett til overs. Da så jeg ham, en gammel mann på gaten, og tenkte HAN fortjener å  gå på Bruce. Jeg løp ut av køen, bort til mannen og spurte om han likte Bruce og han sa at han elsker han, men at han aldri har hatt mulighet til å kjøpe billett», skriver Threse Larsson fra Uddevalla, Sverige, på Facebook.

Innlegget hennes er tirsdag likt av over 12.000 personer, og den snille gjerningen omtales også i svenske aviser.

Den amerikanske rockemusikeren Bruce Springsteen sto på scenen på Ullevi Stadion, Göteborg, lørdag. Bruce Springsteen and the E Street Band skal videre spille i Trondheim tirsdag, og Frognerparken i Oslo torsdag.  Konsertene er utsolgt.

Foto: Facebook/Privat

- Jeg ville bare være snill mot en «farbror» som så ensom ut, en enkel gest mot et medmenneske. Jeg kunne ikke vite hvor mye kjærlighet jeg skulle få tilbake, sier Larsson til Side2.

Hun har fått mye positive tilbakemeldinger etter innlegget på Facebook.

- Flere har skrevet at de er blitt inspirert til å gjøre noe fint for andre. Det viser hvor mye godhet og kjærlighet det finnes og hvor raskt det kan spres.

Tok med fremmed på Bruce-konsert

Therese ga ikke bare fra seg en billett til 700 kroner, men hun tok med seg mannen inn i køen, og presenterte ham for vennene sine.

«Han ble så lykkelig at tårene rant. Den takknemligheten og klemmene er verdt så mye mer enn en billett til 700 kroner. Mer enn noensinne trenger vi å spre kjærlighet», skriver hun videre.

Therese hadde kjøpt en ekstra billett, i tilfelle en venn ville være med. Men ingen meldte seg, og da var planen egenlig å selge billetten utenfor konsertarenaen. Slik ble det ikke da hun så den eldre og ensomme mannen.

Therese mener likevel overfor Expressen at hun ikke har gjort noe unikt. Selv om det ikke er så mange som ville gitt bort en billett til Bruce Springsteen, uten å få noe igjen. Innlegget vekker stort engasjement.

- Jeg skrev bare et lite innlegg og tenkte ikke så mye over det. Personer skriver at jeg er en heltinne og har et godt hjerte, men det er jo ikke slik at jeg har gjort noe unikt. Det finnes personer som hvert minutt gjør ting som er en million gange større, redder liv for eksempel, sier hun til Expressen.

Denne saken ble første gang publisert 26/07 2016.

Les også