Svensk blogger om sommerkroppen: - Jeg vil jo bare bade

Isabella Löwengrip vil ikke være en del av kroppspresset.

Publisert

(SIDE2): Som en av Sveriges største bloggere har Isabella Löwengrip, aka Blondinbella, alltid vært tydelig på at hun har et ansvar overfor leserne sine når det kommer til dagens kroppsfokus, kanskje spesielt fordi hun er så populær blant unge jenter. 

Tar avstand fra kroppspresset

Löwengrip har alltid fremmet et naturlig forhold til mat og kropp, og har selv uttalt at hun «aldri har tenkt på kroppen min så mye».

Kanskje var det derfor at hennes «hvordan få bikinikroppen»-guide ble så voldsomt populær i april. Löwengrip gjorde det nemlig veldig enkelt for oss jenter når hun skrev:

«How to get the perfect bikini body: 1. Have a bikini. 2. Have a body. 3. Put on the bikini.»

- Nå er magen enda mykere, brystene enda tyngre

Löwengrip har nylig nettopp fått en datter, lille Sally, født i april. Fra før av har hun også en sønn på snart 2 år.

Nå nyter hun sommervarmen med familien sin, og la i går ut et sommerlig innlegg på bloggen, der hun også delte et bikinibilde av seg selv. Hun skriver at hun har vært restriktiv med å legge ut bikinibilder av seg selv denne sommeren fordi hun husker så altfor godt hvordan hun ble mobbet for sin «myke mage», noe hun selv aldri hadde brukt så mye energi på å tenke over.

«Det er ikke så viktig i mitt hode. Nå har jeg en post-fødselskropp ettersom jeg fødte Sally, så nå er magen enda mykere, brystene enda tyngre og rumpen enda flatere. Det blir sånn og det gjør jo ingenting,» skriver Löwengrip.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Orker ikke enda en kroppsdebatt

Videre skriver hun at dette kommer sikkert til å ordne seg av seg selv, eller med trening lengre frem i tid. Men akkurat nå, kun 10 uker etter fødselen, er det ikke kropp og trening som står i fokus.

Selv ønsker hun bare å bade, og å kunne dele det øyeblikket med leserne sine. Noen kroppsdebatt er hun helt uinteressert i:

«Hetsen rundt mammakroppen er tilstrekkelig, og den vil jeg ikke være en del av. Jeg vil bare nyte sommeren og bade så fort jeg får sjansen. Plaske i vannet uten kroppsfokus. Leke på stranden med barna mine. Ikke leke på stranden med en tunika over meg, bare fordi jeg akkurat har født.»

Vi er helt enige, og ønsker absolutt alle kjempefin sommer! Nyt sola!

LES OGSÅ:Sommerkropp meg langt oppi...

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

Denne saken ble første gang publisert 03/07 2015.

Les også