«Stjernekamp»-Knut Anders har fått seg kjæreste

Foto: (Scanpix)
Publisert

(SIDE2): Knut Anders Sørum vant sist sesong av «Stjernekamp», og var hele veien en av TV-seernes store favoritt. Nå har 40-åringen funnet kjærligheten, bekrefter han overfor Dagbladet.

Den utkårede er Andreas Koschinski Kvisgaard, også han fra Toten-traktene. De to har blant annet feiret julen sammen, forteller Sørum til avisen.

- Vi har vært sammen i juleselskap, og jeg var ikke nervøs et sekund for hva en tante eller onkel ville si.

Den populære totningen har vært singel i 10 år, og tidligere fortalt at han ikke trodde han skulle bli forelsket igjen. Sørum var lenge ikke åpen om sin legning, men sier han har fått mange tilbakemeldinger fra andre som er glad han fortalte at han er homofil.

- Ved å fortelle, slipper jeg å lyve. Jeg har levd lenge nok i skjul. Det orker jeg ikke mer. Og så lenge jeg får tilbakemeldinger om at det betyr noe for folk at jeg snakker åpent om homofilien, så er det viktig for meg, sier han.

Sørum vant finalen i Stjernekamp i møte med nesten like populære Nicoline Berg Kaasein (27).

FINALISTENE: Nicoline Berg Kaasin og Knut Anders Sørum sto igjen i finalen i Stjernekamp. Sørum trakk det lengste strået og vant.
FINALISTENE: Nicoline Berg Kaasin og Knut Anders Sørum sto igjen i finalen i Stjernekamp. Sørum trakk det lengste strået og vant. Foto: JULIA MARIE NAGLESTAD (NRK)

Denne saken ble første gang publisert 06/01 2017.

Les også