Ruby Rose kritiseres av fansen for å posere med voldsdømte Floyd Mayweather

- Beklager, men jeg må slutte å følge deg nå, sier fansen etter at stjernen postet et bilde med proffbokseren, som har utøvd vold mot flere kvinner.

Publisert

(SIDE2): «Orange Is The New Black»-stjernen Ruby Rose (29) er i hardt vært på sosiale medier etter at hun la ut et bilde av seg selv sammen med proffbokseren Floyd Mayweather Jr., skriver Daily Mail

Kritikken fra fansen og andre brukere av den populære bildedelingstjenesten går hovedsaklig på at Mayweather tidligere har erklært seg skyldig i vold mot kvinner. 

Ruby Rose postet bildet på sin egen Instagram-konto med bildeteksten «The Champ» til. På bildet står Mayweather med hånden rundt skulderen til Rose, mens hun viser tommelen opp.

«Floyd Mayweather? En drittsekk som banker opp samtlige kvinner han dater? Skuffet.», skriver en fan på Twitter, mens andre sa de var skuffet over at Rose kunne «uttrykke kjærlighet til Mayweather og oppføre seg som en fan av en mann som slår kvinner».

I en kommentar på Instagram skrev en bruker: «Beklager @rubyrose, men jeg må slutte å følge deg nå. @floydmayweather er en seriebanker av kvinner, og jeg kan ikke støtte noen som ignorerer det.»

Ifølge TMZ skal skuespilleren tidligere ha snakket om ønsket sitt om å se Mayweather bokse, men at hun ikke hadde råd til billetter. Hun skal ha møtt bokseren i Las Vegas da han trente til sin seneste kamp mot Andre Berto.

I 2011 erklærte Mayweather seg skyldig i vold i hjemmet.

I 2001 saksøkte en ekskjæreste ham for «et brutalt og uprovosert angrep».

I 2012 sonet han to av tre måneder av en fengselsdom han fikk etter at han dro den tidligere kjæresten Josie Harris i håret og vred armen hennes rund mens to av de tre barna deres så på.

I tillegg til forbrytelsene han har fått straff for, skal han ha vært involvert i syv angrep på fem kvinner, som heller ikke har gått ubemerket hen hos politiet.

Les også:Ruby Rose om hvorfor hun valgte å ikke skifte kjønn

Denne saken ble første gang publisert 26/07 2015.

Les også