Rihanna's Fenty Beauty kåret til årets oppfinnelse av Time

Fordi Fenty Beauty ER årets oppfinnelse.

Fenty Beauty er meldt som årets oppfinnelse av Time Magazine.
Fenty Beauty er meldt som årets oppfinnelse av Time Magazine. Foto: Doug Peters (Pa Photos)
Publisert

Hvordan kan man lage bølger i sminkeverden? Joda, bare lansert svimlende 40 nyanser foundation til alle kvinner med all slags hudtoner. 

Helt siden Rihanna lanserte sminkemerket sitt Fenty Beauty, har ikke sminkeguruer verden rundt fått nok av produktene hennes. Det ser også ut som Time Magazine har blitt like imponert som publikum.

Deres årlige kåring av årets oppfinnelser har inkludert Fenty Beauty som en av 25 oppfinnelser som har skapt et inntrykk i 2017. Ikke dumt, Rihanna. 

Les også: Rihanna slapp en sminkevideo, og fansen kunne ikke få nok av den

Grunnlaget er ganske så enkelt. I følge Time tar de for seg sangerens visjon om å inkludere alle kvinner i alle hudtoner, den gode kvaliteten som produktene har og selvfølgelig - muligheten for at alle kan kjøpe produktene til en rimelig pris.

Vi er HELT enige med grunnlaget til Time Magazine 😍

Les også: 6 ganger Rihanna sjokkerte verden

- Jeg trodde aldri jeg skulle se for meg den emosjonelle koblingen som kvinner har med produktene og merket som en helhet. Det at noen endelig finner sin riktige foundation etter så lang tid - med mitt merke - er noe jeg aldri kommer til å komme helt over, sier Rihanna til Time Magazine. 

Denne saken ble første gang publisert 21/11 2017.

Les også