Jan Thomas: - Alle gjorde narr av forholdet vårt

Nå ønsker kjendisstylisten å bytte navn.

JAN THOMAS bekreftet at forholdet med ektemannen Christopher var over tidligere denne måneden.
JAN THOMAS bekreftet at forholdet med ektemannen Christopher var over tidligere denne måneden. Foto: Anette Karlsen (NTB scanpix)
Publisert

(SIDE2): Tidligere denne måneden ble det kjent av kjendisparet Jan Thomas (48) og Christopher Mørch Husby (25) hadde gjort det slutt etter seks års ekteskap.

- Det ble for mye fokus på jobb og altfor lite tid til å pleie kjærligheten. Vi så det ikke komme før det var for sent, har Jan Thomas tidligere uttalt til Se og Hør om hvorfor forholdet tok slutt.

Les mer: Derfor ble det brudd mellom Christopher og Jan Thomas

- Skulle ønske det var utroskap som var grunnen

Lørdag skriver Dagbladet at kjendisstylisten har hentet nye krefter i Miami og at han nå føler seg sterkere enn noen gang.

- Jeg skulle ønske jeg kunne si at det var utroskap eller en tredjeperson som er grunnen til at vi har gått fra hverandre, men det er det ikke, sier Jan Thomas til avisen.

LES OGSÅ: Jan Thomas og Christopher skilles

Videre forteller 48-åringen at bruddet har vært udramatisk og at de to fortsatt er veldig glad i hverandre. 

JAN THOMAS og Christopher Mørch Husby.
JAN THOMAS og Christopher Mørch Husby. Foto: Josefsen, Jon-Michael (Scanpix)

Kjendisstylisten forklarer at han følte alle dømte han og Christophers kjærlighetsforhold nedenom og hjem, og at dette gjorde han enda mer gira på å få det til.

- Det var ikke sånn av vi plutselige var vi skilt. Det var noe som bygget seg opp over tid. Jeg giftet meg og flyttet sammen med en mann på 19 år. Aldersforskjellen, pressen som stod utenfor skolen han og det presset vi opplevde - alle gjorde narr av forholdet vårt. Oppi alt dette skulle vi dyrke kjærligheten. Men det med kjærlighet og forhold skal jeg ikke klare å få til, sier han til Dagbladet.

Jan Thomas legger til at han nå også ønsker å kvitte seg med etternavnet da han føler det blir feil å hete Mørch Husby nå som han skilles. 

Giftet seg i 2009

Det var i 2007 at Jan Thomas og Christopher traff hverandre for første gang.

Da paret giftet seg i 2009 ga de hverandre sitt ja på Grand Hotel i Oslo med kun den nærmeste familien til stede.

Selv om de to nå har valgt å gå hvert til sitt så understreker Jan Thomas at de fortsatt vil jobbe sammen og være samarbeidspartnere. 

Ble du engasjert av denne saken? Lik oss på Facebook for å bli tipset om flere lignende saker!

Denne saken ble første gang publisert 28/03 2015.

Les også