Gustavo overrasket kjæresten Mercedes i kirken – hun kom i sitt eget bryllup

Mercedes Ortiz ante ingenting før hun åpnet kirkedørene.

Foto: (Faksimile/Youtube)
Publisert

(SIDE2): Vanligvis deltar man i sin egen bryllupsplanlegging, og særlig om man er kvinne som skal gifte seg. Vi antar det, uttrykket bridezilla kommer vel fra et sted.

Men uansett – ikke alle får være med å bestemme hvordan dagen skal markeres. Mercedes Ortiz er en av de som ikke ante hva som skulle skje, da hun dukket opp i kirken nylig. Først da hun åpnet dørene og kom inn, fikk hun vite at forloveden, Gustavo, hadde planlagt bryllup, med hjelp av venner.

Paret er bosatt i Argentina, og Mercedes trodde hun skulle i en venns bryllup. Reaksjonen hennes da hun forstår hva som skjer ble fanget opp av flere venner utstyrt med kamera.

Se videoen fra Mercedes og Gustavos bryllup her!

Screen9v2

I det hun kommer inn i kirken, begynner de fremmøtte – som fyller benkeradene – å klappe. Hun ser overrasket ut, til noen forteller henne hva som skjer – at hun er kommet til sin egen vielse.

Hun forsøker å holde tårene tilbake, men klarer ikke la være når hun får festet et slør til håret, eller når hun stopper opp for å hilse på venner og familie.

De to har kjent hverandre i over 30 år, og har vært sammen siden ungdomstiden. Paret har tre barn på 13, 10 og 4 år, og også de er å se i kirken.

- Jeg kan ikke tro at du gjorde dette, du er sprø, sier hun til det som senere på kvelden er ektemannen.

Videoen ble lagt ut for en uke siden, og er allerede sett over 360.000 ganger.

LES også denne bryllupssaken, som fikk kommentarfeltet til å gå varmt: Liz ble hånet for denne bryllupskjolen og svar på pollen under:

(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0], p = (('https:' == d.location.protocol) ? 'https://' : 'http://'), r = Math.floor(new Date().getTime() / 1000000); if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.async=1; js.src = p + "www.opinionstage.com/assets/loader.js?" + r; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'os-widget-jssdk'));

Denne saken ble første gang publisert 05/12 2016.

Les også