Denne typen er mest utro

Julebordsesongen er høytid for sidesprang.

I filmen "Unfaithful" møter er Connie utro med Paul. Diane Lane var 37 år gammel da hun spilte i filmen, og Oliver Martinez var 36. Det vites ikke når karakterene hadde bursdag, men de passer i hvert fall ikke helt inn i profilen.
I filmen "Unfaithful" møter er Connie utro med Paul. Diane Lane var 37 år gammel da hun spilte i filmen, og Oliver Martinez var 36. Det vites ikke når karakterene hadde bursdag, men de passer i hvert fall ikke helt inn i profilen. Foto: Fox
Publisert

(SIDE2): Det skrives mye om utroskap i disse dager. Julebord og julefester kommer på løpende bånd, og uvante mengder alkohol og festkledde kolleger blir for mye å takle for enkelte.

Vi kan selvsagt spekulere i hvilke typer som er mest utro. Men det finnes ingen sikre tegn på om noen vil være utro eller ikke (av naturlige årsaker).

Men noen spekulasjoner er gøy likevel.

Les også: 100.000 har stemt. Her går grensen for utroskap.

Det britiske nettstedet Indy100 har prøvd å finne ut mer om den «typiske» ekteskapsbryteren. De har gjennomgått profilene på flere datingsider for folk som ønsker å være utro. Og her har de funnet ut hvilke opplysninger som går igjen i profilene.

Les også: - Slik er jeg utro uten å bli tatt.

OBS: Dette er ingen vitenskapelig undersøkelse, så du kan vurdere å la samboeren bli boende selv om vedkommende passer inn i noen av punktene.

Alder

Den vanligste alderen på datingsidene er 39. Og pussig nok går tallet -9 igjen på utroskapssidene. Folk på 19, 29, 39, 49, osv, er overrepresentert på listene.

Så kan vi selvsagt spørre oss om de virkelig er 39 og 49, eller om de bare ikke vil innrømme at de har passert et nytt tiår (vi kjenner vel alle noen som var 29 i mange år?).

Stjernetegn

For å være ærlig, tror ikke vi at stjernetegnet sier noe som helst om deg. Men resultatene viser i hvert fall at folk født i steinbukken er den største stjernetegngruppen på utroskapssider. Det vil si at folk født mellom 22. desember og 20. januar kanskje har lumske planer.

Heldigvis er det bare tull at datoen du er født avgjør om du er utro eller ikke.

Navn

Siden dette er en britisk undersøkelse, sier den ikke stort om norske forhold. De guttenavnene som oftest dukker opp på utroskapssider, er Nathan, Christopher, Charles, Anthony og Eric, mens jentenavnene er Megan, Jessica, Amy, Olivia og Rebecca.

Yrke

Yrker kan visst også si noe om hvorvidt du vil være utro eller ikke. Tidligere har vi skrevet om hvilke yrker utro kvinner oftest har, og her troner finansfolk, meglere, bankansatte og finansanalytikere på toppen.

Men i bunn og grunn sier listen bare at alle yrkesgrupper kan ha utro medarbeidere. På listen finner vi alt fra flyverter, servitører og journalister til sjefer, mellomledere og rett og slett «andre yrker». Du er med andre ord mest trygg hvis partneren din ikke jobber.

Og det er selvfølgelig ikke sagt at du garantert får problemer hvis du er sammen med en Nathan eller en Megan på 39 år, som er steinbukk og jobber med finans.

Screen9v2

Screen9v2

Denne saken ble første gang publisert 30/11 2016.

Les også