Chrissy Teigen har gjort Instagram- og Twitter-kontoene sine private etter grove anklager fra omstridt konspirasjonsteorigruppe

- Det er virkelig skremmende, skriver stjernen om de svært grove beskyldningene mot ektemannen fra nettroll.

Chrissy Teigen har gjort kontoene sine på Instagram og Twitter private etter at hun og ektemannen John Legend ble utsatt for svært grove anklager om at John Legend har koblinger til en pedofiliring. 
Chrissy Teigen har gjort kontoene sine på Instagram og Twitter private etter at hun og ektemannen John Legend ble utsatt for svært grove anklager om at John Legend har koblinger til en pedofiliring.  Foto: Chris Pizzello (AP)
Publisert

Chrissy Teigen og ektemannen John Legend er et at Hollywoods aller best likte par. For et år siden ble paret foreldre til Luna (1) og venter nå barn nummer to. 

Chrissy er også kjent for sin kvikke og humoristiske tone i sosiale medier, men har nå satt kontoene sine på Instagram og Twitter til privat. Dette skjedde etter at John Legend ble beskyldt for å være involvert i en pedofiliring i Hollywood på Twitter, skriver Harper's Bazaar

Før hun gikk privat, skrev Chrissy på Twitter: 

«Ok. Jeg vurderte å skrive noe om dette, men jeg er ganske forstyrret her jeg sitter. Det faktum at det finnes mennesker med disse... tankene... det er virkelig skremmende.»

Vedlagt er en skjermdump av en samtale mellom flere brukere på Twitter som antyder at hun og ektemannen har koblinger til et pedofilinettverk, i tillegg til bilder av datteren hennes Luna kledd ut som en pølse i brød og Alice i eventyrland. 

Les også: Chrissy Teigen er gravid - igjen

«... tydeligvis har det å kle ut datteren min som Alice i eventyrland og en pølse i brød og bruke en pizza-emoji på Snapchat noe å gjøre med pizzagate og ha en eeeehh, mørk side. Holy shit, den tråden er vill. God fornøyelse!» skriver hun videre. 

Hun sier også at hun synes det er fryktelig at noen ville anklage ektemannen hennes for noe slikt, og at de vil bruke Twitter for å spre ordet. 

Kort sagt er pizzagate en konspirasjonsteori som gikk viralt i 2016 og som hevdet at et pedofilinettverk var organisert i kjelleren på restauranten Comet Ping Pong i Washington, og at nettverket skal være drevet av toppolitikere i Det demokratiske parti. 

Teorien er bekreftet som falsk av flere organisasjoner, som Metropolitan Police Department of the District of Columbia. 

John Legend selv Twitret også om anklagene og truet med søksmål: 

Det var rett etter dette at Chrissy Teigen annonserte at hun nå kommer til å trekke seg tilbake fra sosiale medier. 

Ifølge flere brukere på Twitter er kvinnen som kom med de første påstandene nå rapportert av en rekke andre brukere for utsagnene sine. 

Les også: Chrissy Teigen om angsten:  - Det føles som alle andre ser på meg

Og denne: Vi kjenner oss så sykt igjen i hvordan Chrissy Teigens datter reagerte da hun fikk møte en klovn

Denne saken ble første gang publisert 02/01 2018.

Les også