«Alle» snakker om Cristiano Ronaldos nye undertøysbilder

Vi advarer mot mye bar overkropp og null fotball.

Hvor er Cristiano Ronaldos nye boksershorts? Fotballspilleren har sluppet ny kolleksjon, CR7.
Hvor er Cristiano Ronaldos nye boksershorts? Fotballspilleren har sluppet ny kolleksjon, CR7.
Publisert

Cristiano Ronaldo (32) er definisjonen på six-pack goals, heter det på Twitter.

Den portugisiske fotballspilleren har sluppet ny undertøyskolleksjon (bilder i bar overkropp) til serien CR7, som det snakkes MYE om på nett og i sosiale medier tirsdag.

Les også: Ronaldo på inntektstoppen

Boksershortsene er for høst-og vinterkolleksjonen 2017 og har kamuflasje som tema  - du kan jo se på bildene hvordan Cristianos kropp, bokser og tapet smelter sammen til ett:

Men, det er ikke akkurat de nye tøystykkene folk snakker om i dag. Real Madrid-stjernen har en fysikk som få kan drømme om, og det vet han å bruke. 🔥

Selv har Ronaldo sagt dette om det nye designet:

- Mitt favorittdesign er kamuflasjeprintet, og det var gøy å jobbe med dette temaet. Jeg tenker ofte på hva jeg ville gjort hvis jeg kunne kamuflere meg og gjøre meg helt usynlig.

På Twitter skrives det om den imponerende kroppen. Men noen klarer ikke la være å spøke med de nye promobildene:

Magasinet Elle harselerer også med camoreklamen og spøker samtidig med den imponerende muskelbunten med å lage et spill kalt: «Where in the World is Cristiano Ronaldo's Junk?».

Junk er uansett det siste man får lyst på når man ser disse bildene, for hvis ikke denne barisen gir deg motivasjon til å dra på treningssenteret, så er det lite som vil gjøre det ...

Denne saken ble første gang publisert 19/09 2017.

Les også