Agnete Johnsen har fått seg kjæreste

Gratulerer sin utkårede med fødselsdagen.

Foto: (Scanpix)
Publisert

(SIDE2): Agnete Johansen og låta «Icebreaker» kom seg ikke videre til finalen i Eurovision Song Contest (ESC) i Stockholm i mai, men livet smiler til den unge finnmarkingen for tiden.

LES mer: Agnete var tre plasser unna finalen

21-åringen har nemlig fått seg kjæreste. Den heldige karen er Gøran Harlia (20) fra Vadsø, noe Agnete selv bekrefter ved å legge ut bilde av de to sammen på Instagram.

- Gratulerer med dagen til min beste venn, min kjærlighet.

De to skal ha hatt et godt øye til hverandre i flere måneder ifølge VG, men Johnsen har lenge valgt å holde privatlivet utenfor rampelyset – noe hun også gjorde da hun deltok i ESC. Årsaken var at hun ønsket å konsentrere seg om musikkonkurransen, etter å ha slitt psykisk i flere perioder siden 14-års alderen.

- Ja, jeg har tenkt på det og jeg vært redd for at folk ikke skal tørre å hyre meg til jobber. «Tenk om hun blir deprimert». At de ikke skal tørre satse på meg. Det har jeg vært litt redd for. Men nå er jeg i en prosess og jeg har akseptert at jeg sliter psykisk. Jeg kjenner mine egne grenser langt bedre nå enn for fem år siden. Ting går bedre og jeg føler meg tryggere, fortaslte Agnete til Side2 før Stockholm.

LES vårt portrettintervju med den blide jenta fra Nord-Norge: - Jeg har akseptert at jeg sliter psykisk

Nesseby i Finnmark en lang CV som artist og underholder. Allerede som 13-åring var den lyshårete jenta en fotograf-favoritt, da hun med bandet Black Sheeps vant MGP Jr. Interessen ble ikke mindre da bandet tre år senere kom på 2. plass i MGPs seniorutgave.

I 2013 ble hun nummer to i «Stjernekamp», og året etter vant hun «Skal vi danse», begge deler som tidenes yngste deltaker. Deretter dro Agnete til Tromsø og et tre måneder langt opphold ved Hålogaland teater, der hun spilte Dorothy i «Trollmannen fra Oz» på Hålogaland Teater.

Denne saken ble første gang publisert 30/06 2016.

Les også