8 tegn på at din mor er din beste venn

Hun er slik man vil en bestevenn skal være. Bare enda litt bedre.

SOM EN BESTEVENN: Hun elsker deg, støtter deg, og gir deg de beste rådene. Alt som man vil en bestevenn skal gjøre, bare enda litt bedre.
SOM EN BESTEVENN: Hun elsker deg, støtter deg, og gir deg de beste rådene. Alt som man vil en bestevenn skal gjøre, bare enda litt bedre. Foto: United International Pictures
Publisert

I USA har det denne helgen vært morsdag, og selv om vi her i Norge feirer den i februar, er det aldri feil å sette pris på hun som satte deg til verden - din mor.

Nyheter24.se har laget en liste over 9 punkter som er beviset på at din mor også er din beste venn. Hun elsker deg, støtter deg, og gir deg de beste rådene. Alt som man vil en bestevenn skal gjøre, bare enda litt bedre.

1. Hun har sett dine beste og verste sider

Gjennom dine humørsvingninger, tårer og lykkelige stunder. Mamma har sett alt. Det er vel det ekte kjærlighet handler om? Å elske noen hver dag, hver time og hvert sekund, uansett hvordan man oppfører seg, skriver Nyheter24.se.

2. Hun støtter drømmene dine

Det var kanskje ikke alle av ideene, visjonene og impulse handlingene som var like geniale. Men når noe betyr mye for deg, støtter hun deg uansett. Fordi hun vet det er viktig for deg.

3. Hun er det beste selskapet

Med tiden viser deg ser mer og mer hvor like du og moren din er. For hver dag som går trives du bedre i hennes selskap, og det er egentlig ingen annen som er bedre å ha en jentekveld med.

Det blir også gjerne slik at rollene blir snudd om, om du ikke hører fra henne på 24 timer må du bare få tak i henne for å fortelle siste nytt. Du begynner også å undre på om noen kan ha skjedd - som hun gjorde da du var tenåring.

4. Hun gir de beste rådene

Been there done that. Din mor har vært i samme situasjon som deg en eller annen gang, og kan derfor gi råd som det er verdt å høre på.

5. Hun blir genuint glad på dine vegne

Alle dine seiere, er hennes seiere. Og det er ingen som bryr seg mer om hva du har fått til - om det enn bare er å male en gammel kommode. Når noe går bra, er hun den første du ringer. 

6. Hun er der gjennom alle krisesituasjoner

Hvem er personen som alltid har vært der når du har trengt noen? Hvem er personen som støtter deg, og ikke bare på de gode dagene? Hvem er personen som har hjulpet deg så mange ganger at du ikke vet hvordan du noen gang skal kunne gjøre gjengjeld? Mest sannsynlig mamma.

7. Hun tilgir deg

Du har kanskje ikke alltid vært like hyggelig mot din mor. Og det kan kanskje være vanskelig å erkjenne for både deg og henne. Men sannheten er at dere er så nære at dere vet at uansett hva som skjer, så kan dere alltid tilgi hverandre.

8. Hun gir deg betingelsesløs kjærlighet

Hvorfor din mor er din beste venn? Om du likevel ikke er overbevist, så kommer det her. Hun kommer alltid til å elske deg betingelsesløst. Uansett hva som skjer.

Denne saken ble første gang publisert 12/05 2015.

Les også