Martine Halvorsen om den krevende tiden

– Kjærlighetssorg og forelskelse samtidig

Martine Halvorsen har lagt bak seg en vanskelig periode, men 26-åringen har funnet styrke i mørket og skapt seg en lykkeligere tilværelse.

<b>MARTINE HALVORSEN:</b> Martine Halvorsen er kjent for å dele både opp- og nedturer med sine følgere.
MARTINE HALVORSEN: Martine Halvorsen er kjent for å dele både opp- og nedturer med sine følgere. Foto: Janne Møller-Hansen
Publisert

– Nå har jeg det mye bedre, men det har vært et tøft år, sier influenser og TV-profil Martine Halvorsen (26).

Før jul i fjor ble det kjent at hun og ishockeyspilleren Christian Kåsastul (26) hadde gått hver til sitt etter ni år sammen.

– Sorg er så komplekst. I det ene sekundet ler du og er litt «woho», for så å gråte i neste øyeblikk, forklarer Martine.

Men nå har lykken snudd, og tidligere i år delte hun med sine 126 000 Instagram-følgere at hun hadde møtt en ny mann.

– Kjærlighetssorg og forelskelse samtidig er veldig rart. Det jeg synes har vært vanskelig, er at jeg har jo truffet en ny mann som jeg liker veldig godt, men jeg kan fortsatt gråte for det bruddet jeg har vært gjennom. Selv om det ikke betyr at jeg angrer, eller at det ikke var rett.

<b>EKSKJÆRESTER</b>: Martine Halvorsen sammen med ekskjæresten Christian Kåsastul (26) i Askerhallen tilbake i 2019.
EKSKJÆRESTER: Martine Halvorsen sammen med ekskjæresten Christian Kåsastul (26) i Askerhallen tilbake i 2019. Foto: Fredrik Hagen / NTB

Deltok i «16 ukers helvete»

Martine deltok også i det tøffe livsstilsprogrammet «16 ukers helvete». Det har vært et positivt tilskudd i livet hennes, og hun er veldig fornøyd med å ha fått en bedre livsstil etter deltagelsen.

– Jeg kjenner endringene veldig godt. Jeg har mer energi og overskudd, tør å ta gode valg for meg selv og står opp for meg selv. Livet har rett og slett blitt bedre, understreker hun.

– Hvordan har det vært å vise sårbarhet på TV?

– Det har vært veldig fint, men jeg har faktisk ikke sett programmet. Det var så personlig for meg, sier 26-åringen og utdyper:

<b>LÆRERIK DELTAGELSE:</b> Martine var en av deltagerne i TVNorge-serien «16 ukers helvete». Programmet har vært med på å gjøre henne til en bedre versjon av seg selv. Her sammen med komikerne Abu Hussain (t.v.) og Espen PA Lervaag.
LÆRERIK DELTAGELSE: Martine var en av deltagerne i TVNorge-serien «16 ukers helvete». Programmet har vært med på å gjøre henne til en bedre versjon av seg selv. Her sammen med komikerne Abu Hussain (t.v.) og Espen PA Lervaag. Foto: TV Norge

– Jeg var litt sånn: dette har jeg gjort, dette har jeg levert. Jeg er kjempestolt av det, men klarer ikke å se på. Jeg har tatt så mange steg. Det blir som å lese en gammel dagbok, men jeg håper jeg finner lysten til å se det selv en dag.

Les også: (+) Jenny Jenssen avslører sin slankemeny: – Dette spiser jeg nå

«Sistemann ut»

Deltagelsen i «Sistemann ut» fikk frem den lekne siden av Martine, men hun røper at det ikke er noe å si på konkurranseinstinktet.

– Det har vært veldig spennende og gøyalt. Jeg har veldig mye konkurranseinstinkt, så jeg har fått kjørt meg, på godt og vondt! Det har vært så mange bra folk. Tenk å komme på jobb og bare ha det så moro!

Hun er ikke i tvil om hvem som var hennes største konkurrent.

– Det var meg selv!

Influenseren synes det er morsomt å se hvordan følgerne på sosiale medier har endret seg etter de ulike TV-deltagelsene.

– Jeg er veldig stolt og takknemlig over det publikumet jeg har. Det kan være jente 15 og mann 62 som synes det er gøy å følge med.

Utover TV-jobbingen har hun også lansert sitt eget klesmerke, Blomelle.

– Det har vært min største drøm, sier Martine entusiastisk.

Les også: Sophie Elise: – Det viktigste er at babyen har det bra

<b>INFLUENCER</b>: 26-åringen har 126 000 følgere på Instagram. Der deler hun hyppig fra sin egen hverdag.
INFLUENCER: 26-åringen har 126 000 følgere på Instagram. Der deler hun hyppig fra sin egen hverdag. Foto: Javad Parsa / NTB

Diagnosen endometriose

Da hun var 19 år gammel, fikk hun beskjed om at hun kom til å ha utfordringer med å få barn. I samme periode ble Martine diagnostisert med endometriose. Senere fikk hun påvist høygradige celleforandringer.

I dag er 26-åringen fri for celleforandringer. Hun har også blitt operert for endometriose og fått en gledelig kontrabeskjed om at eggstokkene og egglederne ser fine ut.

Disse utfordringene har gjort at kvinnehelse har blitt en viktig kampsak for gründeren. Derfor har hun bestemt at 10 prosent av overskuddet fra klesmerket går til Endometrioseforeningen.

Det var en svært dramatisk episode som ga henne giv til å virkelig satse på Blomelle.

– Jeg hadde en spontanabort sommeren 2022. Jeg hadde allerede begynt å arbeide med klesmerket, men da fikk jeg det siste sparket. I det mørket, for det var veldig mørkt, trengte jeg å skape et nytt hjertebarn. Blomelle er derfor superpersonlig og kjempestort for meg.

<b>NY GIV:</b> Til tross for at hun har kjent på mye smerte, har 26-åringen klart å finne metoder for å kjempe seg tilbake til et godt liv. Nå er hun forelsket og har lansert sitt eget klesmerke, Blomelle. 
NY GIV: Til tross for at hun har kjent på mye smerte, har 26-åringen klart å finne metoder for å kjempe seg tilbake til et godt liv. Nå er hun forelsket og har lansert sitt eget klesmerke, Blomelle.  Foto: Marius Gulliksrud

På premierefesten stilte hun i eget design.

– Noen spurte om den var fra Kim Kardashians «Skims», sprudler hun.

Nylig hadde hun en produkt-shoot med kvinnelige modeller.

– Det var modeller i masse forskjellige fasonger, XXS, XXL, i rullestol og med stomi. Tilbakemeldingene fra dem var veldig gode, og det var så stort å få være der og se shooten. Det var rett og slett helt utrolig. Nå er jeg spent på fortsettelsen!

«Sistemann ut» sendes på TV Norge torsdag og søndag kl. 20.30.


Denne saken ble første gang publisert 26/04 2024.

Les også