Netflix

- Vi er mordere, Francis

Traileren til sesong tre av "House of Cards" er endelig her.

ER TILBAKE: 27. februar er Kevin Spacey og Robin Wright tilbake i rollen som Franics og Claire Underwood i Netflix-serien "House of Cards".
ER TILBAKE: 27. februar er Kevin Spacey og Robin Wright tilbake i rollen som Franics og Claire Underwood i Netflix-serien "House of Cards". Foto: Nathaniel E. Bell (Netflix)
Publisert

Strømmetjenesten Netflix har i løpet av de siste årene blitt like vanlige i de norske hjem som langrennsski i garasjen. En av grunnene til den økende populariteten til selskapet er de mange egenproduserte seriene de tilbyr sine abonnementer. 

NB! Spoileralarm for de som ikke har sett sesong 1 og 2 av "House of Cards".

Samtidig som prisutdelingen av Golden Globe fant sted natt til mandag norsk tid, valgte Netflix å lansere traileren for den tredje sesongen av den prisbelønnede Netflix-serien "House of Cards".

I serien følger vi den amerikanske politikeren Francis Underwood (spilt av Kevin Spacey) og hans kone Claire Underwood (spilt av Robin Wright) og deres kamp mot toppen av det amerikanske samfunnet.

ADVARSEL! Seriøst, spoileralarm!

I de to første sesongene fikk man se hvordan ekteparet Underwood hadde ingen problemer med å ofre venner, kollegaer og allierte for å sørge for at Francis endelig kunne sette seg i presidentstolen i det ovale kontor.

Foto: Nathaniel Bell (Netflix)

Selv mord var ikke noe som fikk ekteparet til å blunke to ganger.

Sesong tre ser ut til å være skrudd opp til 11 på volumkontrollen og traileren lover flere løgner, mer intriger og maktspill - men denne gangen også på et internasjonalt nivå.

"House of Cards" ble først lansert med den anerkjente regissøren David Fincher bak kameraet og serien har vunnet en rekke priser. Blant annet fikk Kevin Spacey prisen for beste mannlige skuespiller i TV-drama under Golden Globe natt til mandag. I fjor vant Robin Wright pris for sin rolle som Claire Underwood.

Serien var også nominert i kategorien "beste dramaserie" under årets Golden Globes.

De to første sesongene skal ha hatt et budsjett på rundt 100 millioner dollar til sammen.

Som tidligere har Netflix skjønt konseptet av "binge-watching" og strømmetjenesten gjør alle episodene tilgjengelige 27. februar.

Likte du denne artikkelen? Lik oss på Facebook og få beskjed neste gang Netflix eller noe andre strømmetjenester er ute med noe nytt.

Les også:

Denne saken ble første gang publisert 12/01 2015.

Les også