Verdens dyreste hotellrom

Har du 250.000 kroner til overs kan du bo som Hugh Hefner. Én natt.

Foto: All Over Press
Publisert

10. The Bridge Suite - The Atlantis, Bahamas

Hvis du kan bla opp rundt 130.000 for en natt i The Bridge Suiten får du med deg syv mann som jobber kun for deg, du har din egne private inngang og kan ta med deg tre gjester på overnatting.

Foto: Getty Images

9. The Ritz-Carlton Suite - Ritz-Carlton, Tokyo

Fra 53. etasje ved Ritz-Carlton i Tokyo har du utsikt over keiserpalasset og mesteparten av den japanske hovedstaden. I tillegg har du selvsagt et eget inndørs svømmebasseng, treningsrom og en personlig concierge. Alt dette koster deg nærmere 150.000 kroner natten.

8. The Penthouse - The Setai, South Beach, Miami

Fire soverom, fire bad, to stuer, musikkrom og en terrasse med basseng og jacuzzi. Betal rundt 180.000 kroner per natt, eller bla opp nærmere 90 millioner så har du den til odel og eie.

Foto: The Leading Hotels of the World

7. Villa La Cupola Suite - Westin Excelsior, Roma

Dette sies å være den største suiten i Italia, og for 185.000 kroner per natt har du tilgang til seks soverom, en jacuzzi, takterrasse og baklonger, privat vinkjeller og butler - blant annet.

6. The Royal Villa - Grand Resort Lagonissi, Athen

Ved kysten av Athen kan du bo i Grand Resort Lagonissis Royal Villa med en stue spekket av hjemmeunderholdning, eget kontor, en personlig kokk, oppvarmet innendørs og utendørs basseng, treningsrom og selvsagt en privat strand. Koste «bare» 190.000 kroner per natt.

Foto: The Leading Hotels of the World

5. Presidentsuiten - Hotel Cala di Volpe, Costa Smeralda, Sardinia

I denne presidentsuiten får du Bang & Olufsen stereosystem, flatskjerm TV'er, høyhastighets internestt, vinkjeller, steamrom og jacuzzi - for å nevne noe. Prislappen er på 200.000 kroner natten.

4. Penthouse Prestige Apartment - Hotel Matinez, Cannes, France

Her får du med førsteklasses butlerservice på kjøpet som står på pinne for deg 24 timer i døgnet. Selvsagt har rommet det «vanlige» utstyret en suite skal ha, men her kan du også nyte et ekte hammam (tyrkisk bad). Men du må betale 210.000 kroner natten for herligheten.

3. Ty Warner Penthouse - Four Seasons Hotel, New York

Nyt en 360 graders utsikt over Manhattan, tilgang til alle TV-kanaler som eksisterer, egen sjåfør som tar deg med på sightseeing i en Rolls Royce Phantom eller Mercedes Maybach. Prisen er 210.000 kroner natten.

2. Hugh Hefner Sky Villa - Palms Casino Resort - Las Vegas

Følg i Kanye West og mange andre kjendisers fotspor neste gang du besøker Las Vegas. For drøye 240.000 kroner natten kan du bade i Hugh Hefners jacuzzi med utsikt over «syndenes by».

1. The Royal Penthouse Suite - President Wilson Hotel, Geneve

Utsikt over Genevesjøen kan koste deg 390.000 kroner for en natt. Her kan du ta med deg seks venner og entre suiten med en egen privat heis, og skulle du være i fare bør du vite at suiten har skuddsikre dører og vinduer.

Denne saken ble første gang publisert 16/03 2011.

Les også