Verdens 11 styggeste hunder

Vinneren kåres på fredag.

Foto: Bulls
Publisert

(SIDE2): Vi ble helt myke i hjertet da vi så bildene av disse små rakkerne som er med i konkurransen om å bli verdens styggeste hund. Aaaaaw! Se på de små fjesene! Utseendet betyr da ikke alt her i verden?

Like fullt er de påmeldt i konkurransen "verdens styggeste hund" som finner sted i California (hvor ellers) på fredag. Det er 26. gangen en vinner i denne noe spesielle konkurransen skal kåres, og deltagerne blir bedømt i fire ulike kategorier: Førsteinntrykk, unike egenskaper, personlighet og reaksjon på publikum (litt som en vanlig missekonkurranse med andre ord).

Foto: Bulls

Vinneren får ikke bare æren av å kalle seg "verdens styggeste" - det er også en pengepremie på snaut 10 000 kroner involvert.

Karen Spencer, som er talskvinne for kåringen sier: - Dette handler ikke om å gjøre narr av stygge hunder, men å vise at alle typer hunder med alle typer skavanker kan bli elsket og være menneskets beste venn. (Ja, vel, vi hører deg, Karen, men synes kanskje navnet på kåringen er litt stigmatiserende lell ...).

Vinneren blir som regel invitert på en rekke ulike talkshow og evneter, så se opp for en av disse sjarmtrollene på en TV-skjerm nær deg.

Foto: Bulls
Foto: Bulls
Ikke døm meg fordi jeg har litt dårlig hårkvalitet! (Eller stor tunge ...)
Ikke døm meg fordi jeg har litt dårlig hårkvalitet! (Eller stor tunge ...) Foto: Bulls
Foto: Bulls
Foto: Bulls
Foto: Bulls
Foto: Bulls
Foto: Bulls
Jamen, altså! Se på de tenna, og det gliset!!! Og nesa!!
Jamen, altså! Se på de tenna, og det gliset!!! Og nesa!! Foto: Bulls

Denne saken ble første gang publisert 18/06 2014.

Les også