- Vanskeligere å motivere seg

«71° Nord»-Fredrik ble lei under innspillingen av realityserien. Se klipp fra mandagens episode her!

Foto: TVNorge (TVNorge)
Publisert

(SIDE2): På skjermen kan man se at utfordringene de gjenværende «71° Nord»-deltakerne har vært gjennom begynner å sette sine spor.

Foto: Elin Reitan (Mediehuset Nettavisen)

Jagerpiloten, Fredrik Thorsell Næs (26) fra Skien, er en av dem som fikk merke dette på kroppen og legger ikke skjul på at han hadde problemer med å holde motivasjonen oppe under innspillingen.

- Det ble vanskeligere og vanskeligere og motviere seg. Jeg hadde motivasjon til å gjøre mitt beste hele tiden, men jeg ble litt lei og da er det litt vanskeligere å være på topp, sier Fredrik, til Side2.

- Tøffere enn jeg trodde
I kveldens episode kan vi se at han og flere av de andre deltakerne sliter med å holde humøret oppe når de forsøker i bevege seg i raskt tempo i et skikkelig ruskevær. Det er tydelig at ferden mot Kristiansund sliter på humøret.

- Å være med i «71° Nord» var en del tøffere enn jeg trodde. Det ser greit ut når det bare varer en og en halv time på TV, men når det i virkeligheten varer i ett døgn så blir man jo litt mer lei og sliten, innrømmer han.

Han meldte seg på realityserien fordi han hadde lyst til å teste ut de utfordringer han hadde sett deltakere har måttet slite seg gjennom i tidligere sesonger av serien, og han var nyskjerrig på om han var i stand til å gjennomføre oppgavene selv.

- Det mest utfordrende var at det varte så lenge, det blir så mye dødtid og man får ikke snakket med dem man er glad i der hjemme - så det ble jeg litt lei av. Det er ikke akkurat hjemlengsel, men man blir lei seg.

- Følelser og reaksjoner
Det å bo så tett på en gruppe ukjente mennesker sier Fredrik var en ny opplevelse, men forklarer at det stort sett gikk greit.

- Det å skulle være sammen med så mange mennesker i flere uke i selv er ikke så ille, men når du ikke får snakket med noen andre enn de så blir det veldig tett på og da kommer kanskje følelsene litt lengre fram og følelser og reaksjoner blir litt tydeligere, sier Fredrik, og avslører at dette er noe som vil komme tydelig fram på skjermen.

- Akkurat det gruer jeg meg til å se, men stort sett så synes jeg det blir morsomt å se ting. Men det er en del ting jeg er spent på å se hvordan ser ut på TV. Jeg har mitt bilde av hvordan ting var i hodet, men å se hvordan det ser ut på skjermen blir veldig spennende.

SE KLIPP FRA MANDAEGENS EPISODE HER:

«71° Nord» sendes på TVNorge mandager kl. 20:30.

Denne saken ble første gang publisert 15/10 2012.

Les også