Ukens Girlcrush: Jenny Skavlan

Side2 er hekta på Jenny Skavlan denne uken.

Foto: jennyskavlan/Instagram
Publisert

Vi går aldri lei av Jenny Skavlan, og i hvert fall ikke av Instagram-kontoen hennes. Et skikkelig must å følge - av så mange årsaker.

Vi kårer Jenny Skavlan til ukens girlcrush på Side2 😍

Les også:

Ukens girlcrush: Janni Deler

Ukens girlcrush: Fanny Lyckman

Ukens girlcrush: Amina Blue

Ukens girlcrush: Julie Bergan

Årsak: Modell, skuespiller, designer, forfatter, blogger, programleder - hvem andre har en så rå CV, da? Jenny Skavlan er lissom alltid aktuell med noe, og det er alltid noe bra. Vi digger alt hun tar del i, om det så er film eller som klesdesigner. Dyktig, kul, glad, kreativ, smart og ikke minst morsom - nå kjenner vi ikke Jenny Skavlan personlig, men de ordene stemmer garantert. Også er hun rå i sosiale medier, vi henter masse inspo fra Instagram-kontoen til Jenny, i tillegg til at vi ler mye. Bra dame med bra humor!

Bio: Vi slår fast at alle vet hvem Jenny Skavlan er. Likevel, vi tar en repetisjon. Hun ble veldig kjent for Grandiosa-reklamen i 2002, men det er så lenge siden at vi hopper fram i tid og til filmer som «Død snø», «En gång i Phuket» og «Børning». Jenny er også kjent for å være programleder for blant annet MGP og Spellemannprisen. Også er hun sjukt flink til å sy, og jobber stadig med å gjøre gjenbruk kulere. Hun er ellers sammen med artisten Thomas «Finger'n» Gullestad og de har datteren Åse sammen.

Slik følger:

Instagram: @jennyskavlan

Blogg: jennyskavlan.com

Twitter: @jennyskavlan

Gode grunner til å følge Jenny Skavlan på Instagram:

Denne saken ble første gang publisert 06/05 2017.

Les også