Underholdning

Twitter koker etter Rita Oras mimetabbe

Lyd og lepper var helt usynkroniserte.

GIKK I STÅ: Ora fikk problemer med lyden, og dermed gikk det ikke så bra, da hun skulle synge i paraden.
GIKK I STÅ: Ora fikk problemer med lyden, og dermed gikk det ikke så bra, da hun skulle synge i paraden. Foto: Getty Images
Sist oppdatert

Sangeren Rita Ora (27) har mye å være takknemlig for, men opptredenen på Macy's Thanksgiving Day Parade i New York, er muligens noe hun vil glemme, skriver Huffington Post.

Den kosovoalbanske- britiske skjønnheten, som har over 21 millioner månedlige lyttere på Spotify, skulle fremføre sin nye låt "Let You Love Me" i et iskaldt New York da det gikk fullstendig galt. Det er visstnok vanlig å bruke lip sync på dette arrangementet (låten spilt i bakgrunnen, mens artisten mimer, red.anm), men det var åpenbart problemer med lyden.

I følge Huffington, virket det som om Ora hadde problemer med å høre lyden, og dermed klarte hun ikke å holde følge med låta. Ora klarte aldri å hente seg inn, noe som gjorde at det ble temmelig klart for publikum at hun ikke sang selv. Det er jo hun som får ta støyten når all oppmerksomheten er rettet mot henne, og det ser jo unektelig ut som hun roter skikkelig.

Dette fikk enkelte tilskuere til å ty til Twitter:

Det dukket opp ganske mange flere meldinger av vesentlig mer ufin grad enn dem vi gjengir her. Dette kunne ikke sangeren John Legend (39), som er gift med norskættede Chrissy Teigen (32), sitte å se på. Han kom sin kollega til unnsetning med denne meldingen på sin Twitterkonto:

- Tro det eller ei, men alle som opptrer i denne paraden må lip synce. Rett og slett fordi det ikke er kapasitet til å håndtere detlydbildet som en live opptreden krever.

En takknemlig Ora svarte ham:

- Takk for at du oppklarer det jeg akkurat skulle til å tweete. Det er irriterende for oss når sånt skjer. Alle mine show er 100% live, og det har de alltid vært. Når du kommer på et Ora show, så get ready! Tilbake til feiringen! Kos dere masse, folkens!

Macy's publiserte også en uttalelse på Twitter, etter at flere artister visstnok hadde blitt utsatt for det samme:

- I løpet av Macy's Parade, som ble sendt på NBC, var det flere av artistene som fikk tekniske problemer, noe påvirket opptredene deres. Vi beklager ovenfor fansen og vil bare si at artistene ikke hadde noe med dette å gjøre.

Rita Ora ble kjent da hun i 2009 deltok i Eurovision: Your Country needs you. Etter det har det bare gått oppover, og 2012- låta "Hot Right Now" sammen med Dj Fresh, gjorde at hun ble lagt godt merke til. Hun har også bidratt på soundtracket til filmen "Fifty Shades Freed" med låta "For You", i tillegg til å spille Christian Grey's søster, Mia i filmen. Som om ikke dette er nok, hadde hun i 2014 et designsamarbeid med Adidas Originals.

Denne saken ble første gang publisert 23/11 2018, og sist oppdatert 23/11 2018.

Les også