Christy Carlson Romano

TV-stjerne strippet etter å ha tapt 50 Shades of Grey-veddemål

Og måtte legge alt ut på Twitter ...

TAR DET MED ET SMIL: Christy Carlson Romano er kanskje best kjent for sin rolle i situasjonskomedien Even Stevens. Nå blir hun også kjent for å tape et veddemål med stil.
TAR DET MED ET SMIL: Christy Carlson Romano er kanskje best kjent for sin rolle i situasjonskomedien Even Stevens. Nå blir hun også kjent for å tape et veddemål med stil. Foto: (Twitter/YouTube)
Publisert

Den tidligere Disney-stjernen Christy Carlson Romano tapte et veddemål denne helgen hun virkelig, virkelig ikke ville tape, skriver nettmagasinet Unilad.

Etter at hun og mannen Brendan Rooney hadde sett den kontroversielle filmen "50 Shades of Grey" mente skuespilleren fra "Even Stevens" at filmen var så dårlig at den umulig ville holde seg på toppen av kinolisten. 

Les også: "50 Shades of Grey" er noe av det kleineste jeg har sett

Hun var så sikker i sin sak at hun var villig til å strippe ned til undertøyet og stå utenfor leiligheten sin i iskalde New York i ett minutt om hun tok feil.

Og det gjorde hun. Folk strømmer til for å se filmen kritikerne slakter. "50 Shades og Grey" har så langt spilt inn 400 millioner dollar, altså om lag tre milliarder kroner.

I tillegg til å kaste tøyet, måtte den som tapte veddemålet publisere det hele på Twitter. Romano taper veddemålet med stil, og benyttet samtidig anledningen til å vise hva hun mener om filmen med hashtagprotesten #consent.

Stuntet ble også filmet og publisert på YouTube:

- I protest mot denne kvinnefiendtlige og upassende filmen skal jeg utøve min rett til å samtykke og stå ute, sier Romano til kameraet før hun går ut på balkongen.

TV-stjerne i undertøy er naturligvis en viktig årsak til at videoen sprer seg i sosiale medier, men det som skjer når Romano kommer inn i varmen igjen, hjelper nok på ...

Heller ikke Side3s anmelder har mye pent å si om "50 Shades of Grey", han mener filmen er noe av det kleineste han har vært med på. Og det kommer fra en person som har prøvd puppehealing ...

Likte du dette? Lik oss på Facebook og få tips om flere morsomme saker:

Denne saken ble første gang publisert 24/02 2015.

Les også