TV-seriene vi digget for 10 år siden

Husker du disse?

Foto: ABC / TV 2
Publisert

(SIDE2): Hva gjorde vi egentlig sommeren 2005?

Når vi ikke var ute og fant på morsomme ting i det fine sommerværet, satt vi mest sannsynlig og så på en av disse seriene.

Her er de 9 seriene det var mest blest rundt i 2005, ifølge Glamour.

1. Frustrerte Fruer

TV-seriene hadde premiere høsten 2004. Den gjorde stor suksess, og vant en rekke Emmy-priser. Det yngre publikummet digget den også, og serien vant en Teen Choice Award i kategorien «Beste nye TV-serie» i 2015.

Ikke bare var denne serien fantastisk i seg selv, men inspirerte også reality-konseptet Desperate Houseviwes of (hvor enn de måtte bo), som er kremen av trash-TV.

2. Grey's Anatomy

Denne serien går utrolig nok enda, og er snart klar for sin tolvte sesong. Men alt startet våren 2005, da serien hadde premiere. Uansett om du har falt av et sted på veien, eller om du fortsatt henger med, er sjansen stor for at du var en stor fan (som alle andre) da første sesong ble sendt.

3. Lost

Lost. Denne var definitivt noe for seg selv. Og også, Ian Somerhalder...

Serien hadde premiere i 2004, og alle fulgte med på denne. I alle fall gjennom de første sesongene.

4. 24

TV-serien med Kiefer Sutherland i hovedrollen hadde premiere i 2001, men holdt fortsatt koken og vel så det i 2005. I USA hadde serien i 2005 et gjennomsnittlig seertall på 12 millioner.

5. Veronica Mars

Det var kanskje ikke alle som så på den serien, men de som gjorde det var definitivt dedikerte fans. Man må jo bare elske Kristen Bell?

Faktisk, hadde serien så dedikerte fans at de finansierte filmen «Veronica Mars» som hadde premiere i mars 2014. Vi tviler ikke på at det ble et gledelig gjensyn for alle de som elsket serien i 2005.

6. The Girls Next Door

Alle snakket om denne serien! Og kanskje ble du inspirert til å farge håret platinablondt? E!-serien hadde premiere august 2005, og fokuserte på livet til Holly, Kendra, Bridget, og selvfølgelig «Heff».

Denne saken ble første gang publisert 12/07 2015.

Les også