«Skal vi danse» 2023

Trude Vasstrand: – Det hadde jo så klart vært veldig gøy å knuse Jørgine

Trude Vasstrand, også kjent som funkymama, tar med seg gode råd og tips fra datteren Jørgine (34) når hun denne høsten deltar i «Skal vi danse».

<b>TRUDE VASSTRAND: </b>Trude Vasstrand sammen med datteren Jørgine Massa Vasstrand.
TRUDE VASSTRAND: Trude Vasstrand sammen med datteren Jørgine Massa Vasstrand. Foto: Espen Solli/TV 2
Publisert

Trude Vasstrand (58) ble kjent gjennom TV 2-programmet «Funkyfam» som moren til Jørgine Massa Vasstrand (34), også kjent som «Funkygine».

Denne høsten skal hun delta i «Skal vi danse», som hun både gleder og gruer seg til.

– Jeg er veldig spent, men hittil har det kun vært veldig hyggelig. Masse hyggelige folk, og jeg er jo oversosial så dette er jo helt perfekt for meg, helt til jeg skal på parketten. Da tror jeg det blir litt annerledes, sier Vasstrand til Klikk.no.

Du kan se «Skal vi danse» på TV 2 direkte lørdag 26. august kl. 20.00. Du kan også se programmet på TV 2 Play.

Les også: Jørgine Massa Vasstrand åpner om det tøffe året: – Vet ærlig talt ikke hvordan jeg fikk det til

Datteren «Funkygine»

Datteren Jørgine har deltatt i TV 2-programmet hele to ganger tidligere. For første gang i 2019, da hun kom på en 2. plass, og i All stars-versjonen i 2022 der hun nok en gang havnet på en 2. plass.

På spørsmål om det vekker konkurranse-instinktet til Trude at datteren tidligere har deltatt svarer hun:

– Nei, akkurat der har jeg innsett begrensningene mine. Jeg skal klore meg fast med en veldig god dansepartner, men det hadde jo så klart vært veldig gøy å knuse Jørgine.

<b>MED FAMILIEN: </b>Trude Vasstrand sammen med barna Emil Massa Vasstrand, Noah Vasstrand, Silas Massa Vasstrand, Jørgine Massa Vasstrand, og datterens ektemann Morten Sundli.
MED FAMILIEN: Trude Vasstrand sammen med barna Emil Massa Vasstrand, Noah Vasstrand, Silas Massa Vasstrand, Jørgine Massa Vasstrand, og datterens ektemann Morten Sundli. Foto: Svein Brimi

– Hadde hun fått en femte plass så kunne jeg kanskje gått for det, men med tanke på at hun har en 2. plass, så nei, ler hun.

Vasstrand forteller også at hun har fått gode råd og tips fra datteren.

– I tillegg til å oppføre meg og ikke bli for engasjert i vanskelige temaer, så er det jo det å være forberedt på at man blir veldig synlig, og at det kan være på både godt og vondt. Jeg kommer også til å ha mye frustrasjon hele uken, men når lørdagen kommer så bør det sitte!

– Hva gleder du deg mest til?

– Jeg er ikke en person som gleder meg så veldig, og lever veldig i nuet. Jeg nyter veldig nå, også vet jeg at når den tid kommer at jeg skal på parketten, så kommer jeg til å være et nervevrak. Helt garant, forteller Vasstrand.

Datteren Jørgine har innrømmet at også hun kommer til å være nervøs på morens vegne.

– Jeg tror jeg kommer til å være mer nervøs enn noen av de to sesongene jeg har vært med i. Jeg kjente det, da hun kom ut på scenen, jeg fikk sånn puls: «Herregud, er jeg i ferd med å få et hjerteinfarkt?». Og da skulle hun bare prate, sa Jørgine til TV 2 under presselanseringen.

Les også: (+) Her er jeg, 70 år, forelsket og så sjalu at jeg kunne kverket henne

Dansepartneren Catalin

Trude skal danse sammen med proffdanser Catalin Mihu, som har vært med i programmet to ganger tidligere.

– Jeg håpet at jeg fikk Catalin som dansepartner, så alt står til forventningene. Han er dyktig, en flink pedagog og en voksen fyr som er ganske bestemt, sier Vasstrand til Klikk.no.

<b>CATALIN MIHU: </b>Denne høsten skal Trude Vasstrand danse sammen med proffdanseren Catalin Mihu.
CATALIN MIHU: Denne høsten skal Trude Vasstrand danse sammen med proffdanseren Catalin Mihu. Foto: TV 2

– Jeg skal faktisk prestere. Men Jørgine sier at: «Du har jo partneren din. Du er ikke alene. Detter du ut av det så kommer du inn i det igjen». Men jeg har ganske skrekkslagne tanker om at jeg skal stå på parketten og at jeg faktisk må prestere, forteller hun til TV 2.

Denne saken ble første gang publisert 24/08 2023.

Les også